Свет

БИВШИ АГЕНТ ЦИА УЖАСНУО КИЈЕВ: Ово ће се завршити јако лоше

У Украјини долазе озбиљне промене због неспособности украјинских оружаних снага да запуше рупе на фронту, рекао је бивши аналитичар ЦИА Лари Џонсон у интервјуу за Јутјуб канал Јудгинг Фреедом

Гледајући шта се дешава на целој дужини овог вишекилометарског фронта, видимо да Руси притискају свуда где напредују, Украјинци морају да пребацују трупе да запуше ове рупе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према речима експерта, Оружане снаге Украјине више немају довољно људства да пошаљу војнике на све неопходне секторе фронта. Такође, додао је, они немају довољно наоружања да „потерају“ руске трупе. Све ће то, сматра аналитичар, довести до снажног сукоба који ће се завршити веома лоше по режим у Кијеву.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

 

– На ивици смо веома брзих и значајних промена – рекао је Џонсон.

Прошле недеље је министар одбране Сергеј Шојгу рекао да су украјинске трупе од почетка специјалне војне операције изгубиле скоро 500.000 људи.

Он је нагласио да руске јединице сада имају иницијативу дуж целе линије борбеног додира и настављају да потискују непријатеља. Шојгу је подсетио да је војска ослободила Первомајскоје, Богдановку и Новомихајловку у ДНР и да проширује зону контроле у ​​Бердичију и Георгијевки.

Извор: Ало