Свет

МАКРОН ЗАТРЕСАО СВЕТ: Имам информације

Фото: Јутјуб

Председник Француске потврдио је данас да Париз поседује информације о организовању терористичког напада на „Крокус сити“

Француска има корисну информацију о организовању терористичког напада на „Крокус сити“ у Москви, рекао је данас председник Француске Емануел Макрон, коментаришући недавни телефонски разговор министара одбране двеју земаља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разговор Себастијана Лекорна и Сергеја Шојгуа је, подсетимо, одржан на захтев Париза, који је, према саопштењу руског Министарства одбране, покушао да убеди шефа руског МО да Украјина и западне земље нису умешане у терористички напад у Москви.

„Замолио сам директора службе и ресорног министра да одрже техничке разговоре. Пре свега, да изразимо солидарност, и због тога што имамо корисне информације – нећу их овде износити – о извору и организацији овог терористичког напада“, изјавио је данас Макрон.

Он је потврдио да Француска нема никакве везе са терористичким нападом и додао да је потребно остварити сарадњу са свим странама које се боре против тероризма.

Извор: РИА