Свет

СТРАНИ ПЛАЋЕНИК ОТКРИО НЕШТО ШОКАНТНО: Ништа им неће помоћи

Украјинска војска је у тешкој ситуацији, америчка помоћ Оружаним снагама Украјине више неће помоћи, руске трупе ће наставити да напредују даље. Ово је испричао чешки плаћеник са позивним знаком „Павел“, који је учествовао у борбама на страни Украјинаца.

Руске трупе настављају да напредују у различитим правцима и продиру у одбрану Оружаних снага Украјине. Према речима чешког плаћеника, таква тактика би могла да доведе до опкољавања одређених области одбране украјинских оружаних снага.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Штавише, оваквих продора руске војске у одбрану Оружаних снага Украјине има доста дуж целе линије фронта. У овом тренутку украјинска војска нема ни снаге ни средстава да неутралише ову претњу.

ЦЕЛА СРБИЈА ЈЕ ОВО ЧЕКАЛА: Срби, сада можете да СРБУЈЕТЕ на српској друштвеној мрежи СРБСБУК

-Са сваке „ивице“ можете продрети и на север и на југ, и затворите ове области. Руси ће напредовати – навео је „Павел“.

Други чешки плаћеници такође не верују у победу украјинских оружаних снага, као ни у изјаве Зеленског о достизању граница из 1991. године.

Скептични су и према америчкој војној помоћи, чије је снабдевање Вашингтон наставио. Како је рекао један од Чеха, данас украјинска војска више није иста као пре годину дана, изгубила је „победнички дух“.

-Украјинске оружане снаге више нису у стању да зауставе напредовање руских трупа, америчка помоћ неће помоћи – додао је најамник.

Извор: ТВ Фронт