Србија

УДАРНО! Председник Вучић се данас обраћа нацији! САОПШТАВА ВАЖНЕ ВЕСТИ! Ево о чему се ради!

Председник Србије Александар Вучић данас ће јавно одговорити на бруталне лажи лидера бошњачке СДА Бакира Изетбеговића који је ко зна који пут ничим изазван напао председника Србије

Поред одговора на лажи Бакира Изетбеговића, Александар Вучић ће од 10,15 часова на ТВ Прва говорити о формирању нове владе Србије, остаје ли СНС у коалицији са досадашњим партнерима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Такође он ће се осврнути и на предстојећи сатанак 2. септембра у Вашингтону, где га очекују тешки преговори са делегацијом Приштине, као и о многим другим актуелним темама.

Подсетимо да је дан раније Странка демократске акције Бакира Изетбеговића напала бесомучним лажима нашу земљу и њеног првог човека.

Они су, наиме, данас навели да Србија наставља агресију према БиХ повезујући „питање Косова са ентитетом Републике Српске“.

Координирано деловање председника Србије Александра Вучића с властима РС у сврху повезивања статуса Косова с ентитетом РС, у актуелним преговорима Србије и Косова, представља наставак агресије на Босну и Херцеговину, с циљем угрожавања њене целовитости – порука је из СДА.

Да ли би требало и по који пут поменути да председник Србије Александар Вучић ни у једном тренутку у својим говорима или делима није довео у питање целовитост БиХ. О свему тзома, а и више од тога добичемо одговоре од 10,15 часова на ТВ Прва.

Извор: Информер.рс