Издвајамо Србија

ХАОС НА КИМ! Лажни премијер и лажни председник МЕЂУСОБНО заратили, Харадинај „забио нож у леђа“ ТАЧИЈУ!

Сукоб лажног премијера са лажним председником!

Премијер лажне државе Косово Рамуш Харадинај изјавио је данас, након седнице владе, да споразум Београда и Приштине о нормализацији односа путем „корекције граница“ води у трагедију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Мислим да је дужност председника владе и председника Косова да штите устав, територијални интегритет и суверенитет земље, и зато немамо право да говоримо о границама и територијама без мандата – рекао је Харадинај на конференцији за новинаре, пренели су приштински медији.

Раније данас Тачи је на конференцији за новинаре рекао да Харадинај и председник парламента Кадри Весељи подржавају дијалог са Београдом и да не зна ни једног политичког лидера Албанаца који би био против припајања Косову три општине југа централне Србије.

– Ја нисам подржао такву идеју, јер би то значило повратак на дестабилизацију и водило би у трагедију – рекао је Харадинај новинарима.

Подсетимо, председник лажне државе Косово Хашим Тачи, поводом изјава лажног председника парламента и лажног премијера, Кадрија Весељија и Рамуша Харадинаја, који се противе „корекцији граница“ са Србијом, рекао је раније данас да су сви носиоци власти у Приштини јединствени у подршци дијалогу са Београдом.

На конференцији за новинаре председник привремених косовских институција каже да свако ко помиње „рат“ уз споразум са Београдом „зна да то није истина“, те истиче да да је рат завршен 1999, јавио је портал Љајми.

– Нико се на Косово неће вратити да ратује. И Харадинај и Весељи су за споразум – рекао је Тачи, пренели су приштински медији.

 

Извор: Тањуг