Србија

ЦЕЛА СРБИЈА БРУЈИ О ОВОМЕ: Јована шутнула Жељка, па потрчала у загрљај славном спортисти, а онда је настао општи хаос!

Фото: Јутјуб

Нико се овоме не би надао!

Некада популарна ТВ водитељка Јована Јоксимовић морала је да спакује кофере са ТВ “Прва” и због непрофесионалног понашања, како су тада изјавили са поменуте телевизије оде, као да никада ту и није радила.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Утеху је нашла на једној телевизији, која је гле чуда, у власништву њеног мужа Жељка.

Фото: Јутјуб

Но, изгледа да се Јована помирила са чињеницом да је више нећемо гледати на каналима са националном фреквенцијом, јер је како су медији писали ни једна од тих телевизија не жели, бар не за услове које је имала на ТВ “Прва”, тачније плату од 10.000 евра.

Иако је током своје каријере желела да избегава скандале, они су је увек пратили. Свакако најзапаженији у њеном животу био је онај из 2011. године када је раскинула веридбу са Жељком Јоксимовићем, са којим је тада била три године у вези, да би након тога кренуле гласине да је у шеми са ожењеним мушкарцем.

Ни мање ни више него кошаркашем Сашом Ђорђевићем.

Како је “Блиц” тада писао, њих двоје је упознао заједнички пријатељ, а врло брзо је осванула и прва фотографија.

Фото: Јутјуб

Гласине да су заједно, подгрејале су и информације да је Јоксимовићева, а тада госпођица Јанковић, боравила у Италији код прослављеног кошаркаша, а папараци су је тада усликали на аеродрому по повратку из Милана.

Након буре коју је ова прича направила у медијима, Јована је демантовала да је била у шеми са Ђорђевићем, а убрзо након тога се вратила бившем дечку Жељку Јоксимовићу, иако је само пар месеци пре тога за медије изјављивала како се њихова љубав угасила.

Извор: Ало