Србија

Палму су питали о подвођењу девојчица, а његов одговор запалио интернет

Фото-: јутјуб

Ово је велика афера и грађани Србије морају да знају шта је истина, а шта лаж рекао је лидер ЈС Драган Марковић Палма о наводима да је подводио малолетне девојчице.

„Захтевао сам да се испитају сви наводи које је навела Мариника Тепић, десна рука Драгана Ђиласа, и рекао сам да је све то лаж. То се на суду мора приказати. Данас се појавило 320 жена које ће је тужити јер је и те жене оптужила да ја имам нешто с њима због запослења“, рекао је Палма за Прву ТВ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово је сада последње време дошло, рекао је лидер ЈС и градоначелник Јагодине и као доказ да су тврдње Тепићеве лажне показао фотографије младића који га је оптужио на видео-снимку да је учествовао у организовању журки за политичаре и бизнисмене на које су довођене и малолетнице, преноси Б92.

Палма тврди да је тај младић заправо повезан са Драганом Ђиласом, Вуком Јеремићем у чијој странци је био, па је прешао у Ђиласов ССП, али и са самом Мариником Тепић која је у јавност изнела инкриминишући видео-снимак.

Поменути, тада младић, усликан је у истом џемперу и појављује се на више фотографија, истакао је лидер ЈС, а као доказ је приложио низ фотографија.

„Смешно је јер је све лаж, смешно је, па шта да радим – да плачем? Ја ћу све доказати да лажу“, истакао је Палма.

Упитан да ли су журке ипак постојале у Јагодини, Палма каже да је све измишљено.

„Каква деца, све су измислили, какве журке? Знате ли колико је привредника дошло у Јагодину, то су пословни ручкови“, рекао је он. Негирао је чак и да је хотел у ком се све наводно дешавало у његовом власништву.

„Све је то лаж и све је измишљено“, додао је он. Такође је рекао да је на његов рачун лажи изрекла и још једна лидерка у опозицији Санда Рашковић Ивић, која је помињала „жене које су се вртеле око шипке“.

„Звао сам је јуче да ми каже кад се то десило, јер је то дно дна, она лаже“, рекао је Марковић.

Према његовим речима, он је сам отишао у Тужилаштво, да би био покренут поступак и да би се проверили наводи Маринике Тепић и видело ко је одговоран за све те лажи.

„Тражим да видим доказе, ко су те девојчице, имена… Неко мора да иде у затвор, или ја или Мариника. Ово не може да буде незавршено“, казао је Драган Марковић Палма. Рекао је и да ће паралелно све тужити приватном тужбом.

Извор: Блиц