Србија

ПАЛМА ЗАПРЕТИО ВЛАСТИ РАЗОТКРИВАЊЕМ САОБРАЋАЈКЕ: Знам ко је био у колима, када је једна особа погинула и где је била глава друге особе

Драган Марковић Палма (Фото: Јутјуб)

Драган Марковић Палма, лидер Јединствене Србије и први човек Јагодине, који се прошле недеље нашао у центру афере након што га је Мариника Тепић јавно оптужила да се бави подвођењем малолетница, јуче је, уживо из јутарњег програма, отворено запретио властима, поручујући да он „много више зна о њима“ али и да зна „ко је био у колима када је погинула једна особа“.

„Ја много више знам о њима. И ових дана само тиме сам се бавио. Ко је био у колима кад је настрадала једна особа, где је била глава тој једној особи кад је настрадала једна особа и тако даље. Нећу сад све да откријем, а и нећу да причам сад и ово није сад ја тебе плашим – ако ти кажеш за мене рећи ћу ја и за тебе“ изговорио је Марковић у програму уживо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова узнемирујућа и полушифрофана изјава остала је јуче читав дан у другом плану, што нимало није изнанеђујуће имајући у виду оправданост разлога зашто се њоме није бавио ни један режимски медији.

Са друге стране, друштвене мреже су експлодирале, а цео дан, тема број један је управо Палмина изјава, која се очигледно односи на неку саобраћајну несрећу.

Очекивано, прва асоцијалција на појмове које је Палма употребио била је несрећа на наплатној рампи Дољевац, коју је изазвао наводно службени возач директора Коридора Србије Зорана Бабића, а који је пре само два дана осуђен на затворску казну јер је у несрећи страдала Станика Глигоријевић, путница у возилу у које се закуцала Бабићева „шкода“.

Већина корисника убеђена је да је Палма претио разоткривањем ове несреће која је упркос окончању судског поступка и неправоснажној пресуди, још увек обавијена велом мистерије. Суд није успео да прибави комплетан снимак несреће на рампи јер је круцијални део када долази до судара волшебно нестао.

У јавности се све време спкеулише да је Бабић заправо био за воланом тог јутра, а верзија да је у колима био још неко ко је пошто пото морао бити склоњен, и због ког су заправо и сечени спорни снимци камера, у јавности је све гласнија последњих неколико месеци.

Међутим, случај Дољевац није једина „саобраћајна афера“ чијег би се разоткривања могла прибојавати актуелна власт. Због тога није искљученои да је Палма можда мислио на погибију Луке Јовановића, односно „случај кантримен“, или можда на погибију Андре Бојанић, односно несрећу коју је скривио син власника Пинк Жељка Митровића или пак мистериозну смрт народне посланице Наде Бодрожић, мајке Иване Бакић Бодрожић, блиске пријатељице, опет, власника ТВ Пинк, која је неколико месеци после смрти своје ћерке у хотелу Хајат, слетела са ауто-пута код Новог Сада и остала на месту мртва.

Бодрожић је до смрти сумњала да је јој ћерка убијена, као и да је цео случај истог дана заташкан и закључен као смрт због предозирања наркотицима, али и болничким анестетиком.

Сви ови случајеви уско су повезани с актуелном влашћу, и имају све појмове које је Марковић употребио у својој претњи. Оно што им је свима заједничко јесте да су доживеле некакве судске епилоге, иако знатан део јавности, због бројних нелогичности и даље сумња у њихову комплетну истинитост.

Извор: Нова