Свет

МЕДИЈИ БРУЈЕ! Јавност се узнемирила због вести која је недавно процурила: У САД-у се масовно чипују деца! Ево шта се дешава!

Фото: Јутјуб

У САД практично у тајности, али под будним оком масона, спроводи се чиповање деце под изговором да ће то „помоћи полицији да пронађе нестале најмлађе”

Огласиле су се разне организације за заштиту грађана, али пре свега стручњаци, конспиролози, који тврде да је то први корак ка тоталној контроли нације и њеног свакодневног живота. Уље на ватру је долила вест да је главни руководилац програма нико други до – Велики мајстор масонске ложе Америке!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наизглед, амерички масони имају добар изговор: сваке године у свету нестане на хиљаде деце. Многи од њих – без трага и гласа. И онда је пре извесног времена једна неименована америчка друштвена организација предложила, у циљу безбедности, да се користи специјална база података која ће помоћи у идентификацији несталих и, тиме, можда указати на место где се налазе.
Међутим, убрзо је установљено да иза те организације стоје амерички масони!

Програм, назван MYCHIP, покренут је још 1988. као додатна помоћ органима реда за проналажење нестале и изгубљене деце. На први поглед, назив програма (скраћеница) не побуђује никакву сумњу. Међутим, у преводу она значи „мој чип”! Конспиролози сматрају да скраћеница MYCHIP, у ствари, ипак значи и Masonic Youth Child Indentification Program – „масонски програм за идентификацију деце и омладине”… Откривено је потом да су аутори програма Велика ложа државе Масачусетс, Национални центар за тражење нестале деце и – Асоцијација стоматолога САД!

Сада се открива да је у првој фази пројекат обухватио око 300 хиљада деце и да је на сајту „омладинског фонда масона Пенсилваније” недавно објављено да је главни руководилац пројекта – Велики мајстор ложе те државе и да „ложа организује обуку волонтера који – сакупљају податке!” Ти „подаци” садрже нумеричке податке детета, аудио-снимке гласа детета, отиске прстију и зуба, али и узорке ДНК. Према доступним подацима, деци се још не уграђују чипови, али многи ипак сумњају да је то већ одавно почело…

Готово је непознато да у САД већ дејствује међународни програм, поред поменутог, идентификације деце који обухвата и готово целу Европу. Поставља се питање зашто је то мало коме познато? Програм се готово уопште не рекламира, спроводи се готово у тајности, а организатори највише воле да иду „од врата до врата” и, очи у очи, разговарају са људима…

Поједини стручњаци, који поздрављају ову иницијативу, кажу да је потпуно разумљиво што је овај програм практично тајан. Пре свега због масона чију организацију прати сијасет митова и предрасуда. Масоне сматрају готово сатанистичком организацијом. Они су, кажу други, пре езотеријско друштво за изучавање тајних знања, него нека конфесионална организација. Амерички масони истичу да у њихове редове „могу да ступе представници свих религија и нација: хришћани (католици, протестанти, мормони, православци), јудеји, будисти, муслимани…
Ипак, опасност…

Присталице теорија завере звоне на узбуну. Програм MYCHIP су одмах назвали „Сатанин печат” и тврде да се масони неће задовољити само чиповањем деце. „То је”, кажу, „само почетак, увод у масовно чиповање целокупне популације и тоталног, свакодневног праћења понашања људи”. То што масони, раме уз раме, са државном администрацијом учествују у програму је још један разлог за забринутост: то значи да су се они, најзад, „пробили” у сам врх власти!

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало. рс/трећеоко