Србија

Ово нису очекивали! “Срби су ЈЕДИНИ који су то урадили”: Лазански пренео речи, ево шта нам Американци НИКАД неће опростити

Срби су једина бела раса која је пуцала након Другог светског рата на Американце

Угледни и за живота светски познати српски новинар и војни аналитичар Мирослав Лазански открио је у једној емисији шта су му сви амерички генерали приликом сусрета и интервјуа увек “пребацивали”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лазански је испричао да амерички генерали никад нису заборавили то што су им изнад наше територије 1946. године оборена два војно транспортна авиона.

– Са којим год сам америчким генералом имао интервју, а имао сам их пуно, увек су ми пребацивали “а ви сте оборили наша два авиона 1946. године изнад Словеније“. Оборена су два америчка транспортна војна авиона, погинуло је скоро 20 људи. Ја сам им рекао “да, оборили смо, нисте послушали захтев наших ловачких авиона да се спустите, нисмо дивља земља па да летите без дозволе”. Они су ми рекли да су велика сила и да никада то неће заборавити, друго, Срби су једина бела раса која је пуцала након Другог светског рата на Американце – рекао је Лазански.

 

 

 

 

 

 

Извор: Објектив.рс