Спорт

АРИЈАНИНА ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ТЕРА СУЗЕ НА ОЧИ: Михина супруга упутила срцепарајућу поруку (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Прослављени српски тренер и фудбалер Синиша Михајловић је нажалост преминуо у 54. години после битке са тешком болешћу.

Легендарни ас је боловао од 2019. године када му је први пут дијагностикована болест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дуже од три године је цео фудбалски свет био уз њега и слао му безрезервну подршку, међутим нажалост данас се сви опраштамо од легенде.

Током јула 2019, Михајловићу је дијагностификована “акутна леукемија”. Од тада траје Михина борба са болешћу, али је током лета стигла лепа вест, да ју је победио.

Међутим, нажалост породица Михајловић огласила се данас саопштењем поводом трагичних вести и преране смрти Синише Михајловића српске и светске фудбалске легенде:

– Његова супруга Аријана, са децом Викторијом, Вирџинијом, Мирославом, Душаном и Николасом, нећакињом Виолантом, мајком Викторијом и братом Драженом, у тузи саопштавају неправедну и прерану смрт свог мужа, оца, узорног сина и брата – Синише Михајловића. Један изванредан професионалац, доступан и добар према свима – наводи се у објави породице и додаје:

– Храбро се борио против страшне болести. Захваљујемо се лекарима и медицинским сестрама који су га пратили годинама, са љубављу и поштовањем, посебно др Франческа Бонифази, др Антонио Курти, проф. Алесндро Рамбалди и др Лука Марчети. Синиша ће увек остати са нама. Живимо са свом љубављу коју нам је он пружио – истакнуто је у саопштењу које су пренели италијански медији.

На Инстаграм профилу, у последњој објави Синишине супруге Аријане од пре нешто више од недељу дана стоји порука која је многе ганула.

Она је уз своју фотографију на којој је насмејана, написала:

– Не судите, да вам не буде суђено! Јер судом који судите, судиће вам се.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

Тужно је и што је истакнута фотографија на њеном профилу управо заједничка, са Синишом.

Прослављени српски фудбалер и тренер Синиша Михајловић преминуо је данас у Болоњи у 54. години живота, јавили су италијснки медији.

Извор: Srbija Danas