Издвајамо Србија

ЛАЗАНСКИ И ТРИФКОВИЋ ЗАПАЊИЛИ ШИПТАРЕ: Чим Србија искористи овај АДУТ, таксе ће БИТИ УКИНУТЕ!

Мирослав Лазански (Фото: ЈуТјуб)

Отворено

Тема вечерашње „Ћирилице“ на ТВ Хепи била је пакт који Албанци праве против Србије, а гости су били Борислав Јовић, проф. др Дарко Танасковић, проф. др Срђа Трифковић и Мирослав Лазански

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Проф. др Дарко Танасковић подсетио је на почетку емисије да је још једна држава (Соломонска острва) повукла признање Косова.

Проф. др Срђа Трифковић је рекао да у погледу америчке политике постоји континуитет србофобије Стејт департмента од почетка деведесетих година.

Он је упозорио Приштину да њихов „европски пут“ води преко Србије и да је то адут Србије на који још нисмо одиграли.

Оног тренутка кад би почели наши цариници да спроводе оно што су нама Хрвати радили код Шида, тог тренутка ће таксе бити укинуте, сматра Трифковић.

– Пакт не мора бити изразито потписан, он функционише по савршеној логици институционалне србофобије хрватског режима које је последица психопатологије Хрвата – рекао је Трифковић.

Мирослав Лазански је рекао да чекамо реакцију Запада, ЕУ и Американаца и да се види како ће се они поставити и да ли су коначно схватили кога то подржавају.

– Да ли ће тај могући савез Подгорице, Загреба, Скопља и Приштине бити формализован, наравно да неће, али то постоји у пракси. Чекамо реакцију ЕУ по питању тих такси и свега што се догођа – рекао је Лазански.

 

Извор: Хепи/Д.С.