Издвајамо Србија

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ МИЛИЋЕВОГ ЦИМЕРА: Милићев је добио 550.000е да одробија уместо Лукиног убице, кантримен је возила..

– Десет месеци сам био у ћелији са Марком Милићевим и све ми је испричао – тврди затвореник Милан Дрча.
Милан Дрча осуђени припадник земунског клана тврди да му се Марко Милићев поверио у затворској ћелији ЦЗ-а да он није кантрименом усмртио Луку Јовановића (21) у јулу 2014. на Бранковом мосту у Београду, али да је преузео кривицу на себе за 550.000 евра!Милићев му је, наводно, испричао да је „кантримен“ кобне ноћи возила супруга нашег познатог бизнисмена, а да је ауто потом исечен у комаде и уништен у околини Напуља у Италији!

Увезен из Италије

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дрча, који је недавно одслужио затворску казну због злочина „земунског клана“ каже да је у ЦЗ-у десетак месеци делио ћелију са Милићевим, који је правоснажно осуђен на четири и по године затвора због кобног удеса.

– Први власник „кантримена“ који је био црвени, а не боје беле кафе, како су касније тврдили био је бизнисмен В.Б. Он га је увезао из Италије, а потом предао жени српског бизнисмена, која га је и возила у ноћи несреће 25. јула.

Милићев ми је испричао да је те вечери са друштвом био најпре на сплаву „Порт“, па на „Ласти“, где су се срели са том женом. Она је потом до звездаре одвезла Марковог кума Братислава Весовића и Дану Маневску, коју је познавала одраније – прича Дрча.

Марко је наводно остао на „Ласти“, а са том женом су у „кантримену“ поред Весовића и Маневске , биле још три девојке и Никола Лепен. Кад је оставила Маневску и Весовића у његовом стану, она је са ово четворо кренула назад на „Ласту“. Међутим, успут је на Бранковом мосту ударила Луку, који је стајао са другарима поред покварене „ладе“:

– Одмах је телефоном обавестила мужа и вратила се сва унезверена у Весовићев стан у који је убрзо таксијем стигао Милићев. Та жена их је све замолила да ћуте о удесу, а њен муж им је касније поделио визиткарте поузданог адвоката у случају потребе.

Милићевљев бивши цимер додаје да је муж власнице кантримена у међувремену имао сусрет са Марком и адвокатом Дејаном Ћасићем у ресторану „Два галеба“ у Новом Саду.

– Ту су склопили договор да Милићев преузме кривицу на себе ако полиција утврди чији је „кантримен“ и да каже да га је позајмио те вечери. Тад су утаначили цифру од 550.000 евра. Марку је обећано да ће добити симболичну казну, што је он прихватио јер је био у финансијским проблемима. Бизнисмен му је такође сугерисао да се склони из земље неко време и организовао му бекство најпре до Турске, а потом и до Кине. За то време новац му је уплаћен на рачун – наводи Дрча, и открива шта се после десило са „кантрименом“.

– Аутомобил који никад после није пронађен у међувремену је завршио у Италији, где је распарчан у делове у једном селу код Напуља. У питању је дефинитивно ауто црвене боје, што је касније полиција из неког разлога демантовала, тврдећи да је био боје беле кафе.

Ћутали о удесу

С обзиром на то да је Милићев, након изручења из Кине, провео иза решетака већ скоро две и по године, у најгорем случају остало му је да одслужи још две. Теоретски је могуће да изађе и раније из затвора после две трећине издржане казне, па би у том случају могао да се нађе на слободи већ за пола године!

Његов кум је одслужио годину дана затвора јер му је помогао да сакрије „кантримен“.

Таксиста је ослобођен за помагање, док су петоро путника из „кантримена“ осуђени на кућни затвор од 4 до 10 месеци.

 

Извор: Информер