Издвајамо Свет

ТАЈНО ПУТИНОВО ОРУЖЈЕ СЕЈЕ СТРАХ НА ЗАПАДУ: Може да неутралише све америчке и НАТО ратне бродове! (ВИДЕО)

Прошле недеље сви британски медији су известили о руском саопштењу да је њихова војска сада у стању да неутралише све америчке и НАТО ратне бротове са уређајима за електронско ометање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Војни шефови Москве могу да користе “руско електронско ратовање“ да “открију и неутралишу било коју мету од бродског система и радара, до сателита,“ наводи се у вестима.

Британски медији подсећају да је амерички разарач УСС Доналд Цоок ефикасно остављен беспомоћан када је руски авион употребио нову технологију док је брод био у Црном мору пре неколико година, наводи се у извештају.

Бомбардер Сухој Су-24 је летео око брода, који је био опремљен најновијим америчким системом одбране Аегис, саопштио је спикер.

У извештају се затим тврди да су пронашли исказ о инциденту од стране једног члана посаде брода на друштвеним мрежама, где је откривено како је завладала беспомоћност на броду када су се бродски уређаји за лоцирање угасили.

“Понос наше флоте је постао наша срамота,“ навео је члан посаде – иако његов идентитет није откривен.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Авион је био опремљен са руским “најновијим комплексом за електронско ратовање Кхибинy“ који је користио “моћне електронске таласе како би деактивирао бродске системе,“ навео је спикер.

Други део извештаја укључује цитат америчког генерала Френка Горенца, који каже: “Руско електронско оружје потпуно паралише функционисање америчке електронске опреме инсталиране на ракетама, авионима и бродовима.“

Као и слике високо технолошког мониторинга и надзора, извештај такође указује: “Не треба да имате скупо оружје да бисте победили – моћно радио-електронско ометање је довољно.“

Пропагандни снимак је уследио након што је амерички председник Доналд Трамп послао носач авиона УСС Царл Винсон на Корејско полуострво због растућих тензија са Северном Корејом.

Такође је уследио само неколико дана након што је Русија представила нову арктичку базу која може да прими 150 војника и нуклеарни авион.

Троугласти комплекс, обојен у црвено, бело и плаво, изграђен је на удаљеном земљишту Александра у Земљи Фрање Јосифа.

Иако делови базе остају тајна, војни начелници су понудили увид у унутрашњост грађевине.

Она долази као део највећег руског арктичког војног притиска још од пада Совјетског Савеза, и како Москва почиње да полаже право на огромне резерве нафте и гаса у региону – за које се верује да вреде око 23 трилиона фунти.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Wебтрибуне.рс