Србија

ОТКРИВЕН ДЕТАЉ У СЛУЧАЈУ УБИЈЕНЕ ЖЕНЕ! Деца политичара која се сумњиче да су починила овај злочин испричала нешто СТРАВИЧНО!

У Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици саслушани су Јелена Шпаговић (25) и Момчило Дујовић (21), рођени сестра и брат, осумњичени за убиство старице Мајде Гарович (80) из Београда и њима је одређен притвор у трајању до 30 дана.

Ухапшена Јелена и Момчило су рођени сестра и брат, и деца бившег посланика и другог човека странке „Српска десница“, Саше Дујовића. Дујовић је синоћ, након што је вест о хапшењу његове деце објављена, поднео оставку на све функције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

О детаљима злочина, који је откривен 20. јуна у селу Крчедин код Инђије и који је потресао мештане и викендаше овог питомог места, где је у контејнеру у насељу Бресквик у близини Дунава пронађен угљенисани леш, засад се само нагађа.

Постоје индиције да је у овај злочин умешано још особа, па полиција наставља са радом на утврђивању осталих околности у вези са овоим кривичним делом.

Оно што за сада полиција сумња је да је Јелена Шпаговић, из још нејасних разлога, 15. јуна усмртила старицу, која јој је некада била комшиница, а потом уз помоћ брата Момчила Дујовића, њено тело превезла у викенд-насеље код Крчедина и запалила је у контејнеру.

– Због постојања основа сумње да јој је помогао у извршењу овог кривичног дела, ухапшен је и М. Д., који се сумњичи и за уклањање трагова – саопштио је МУП.

Овај монструозни злочин откривен је када је један од викендаша кренуо да баци смеће и у контејнеру је угледао угљенисано тело старије жене.

– Неко каже да није било цело тело, већ део, али да је толико изгорело да није могло да се препозна. Ми смо одмах помислили да је неко са стране, јер у селу нико није био нестао, а немамо много становника да се не би сазнало да је неко убијен – каже један Крчединац, који живи у близини места где је пронађено тело.

 

Извор: Новости/Ало.рс