Издвајамо Србија

ПРОРОЧАНСТВО ИЗ 2014: Албанци ће желети да се споје са Србијом, уместо Николића, председник Србије ће бити Вучић! (ВИДЕО)

Госпођа Верица Обреновић је једна од оних особа које имају ретку вештину и способност да предвиде будуће догађаје. Њена досадашња предвиђања су била врло прецизна и многа су се обистинила. Баш зато је многи називају српским Нострадамусом.

Она је у фебруару 2014. године у разговору са српским новинаром и књижевником Дејаном Лучићем открила будуће прилике на српској политичкој сцени и осврнула се на најзначајнија будућа светска дешавања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Својим предвиђањем је скренула пажњу на тежњу Албанаца да се споје са Србијом због бољих услова живота у Србији. Она је описала масу Албанаца који се крећу ка Србији, али исто тако је напоменула да њихов покушај спајања са Србијом неће бити успешан.

Осим тога, она додаје да ће Косово бити враћено Србији, а да у једном периоду уопште неће бити Албанаца на Косову.

Осим поменутог, истакла је да климатске прилике неће бити благонаклоне. Доћи ће до бројних поплава, земљотреса и клизишта.

Осврћући се на прилике у Украјини, госпођа Обреновић објашњава да нису Украјинци ти који желе сукоб, већ су покретачи демострација субјекти који су убачени са стране, са циљем покретања грађанског рата.

Како госпођа Обреновић истиче, упркос несугласицама у Европској унији, Србија ће постати члан Европске уније.

Када су у питању догађаји на глобалном плану, госпођа Обреновић не види Америку као суперсилу, већ каже да ће то место заузети Кина и Индија.

Српска економија ће се опоравити под влашћу СНС-а и Александра Вучића, а Александар Вучић ће бити следећи на месту председника Републике Србије, рекла је госпођа Обреновић.

 

 

Извор: Webtribune.rs