Издвајамо Србија

ПРЕОКРЕТ ОКО СМРТИ МАЛОГ РАДЕНКА: Отац изнео алармантне податке!

Милан Никодиновић, отац покојног Раденка, открива да се у тужилаштву у Лозници изненада појавила историја болести његовог детета, за коју су му након смрти рекли да не постоји.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Што је још горе, у том документу, на којем нема ни потписа ни печата ортопеда Добривоја Бојанића, стоји да је доктор предложио да Раденко остане у болници, а да су родитељи то одбили.

– Питао сам у тужилаштву откуда сад овај папир, нико није знао да ми одговори. Сигуран сам да је то неко потурио како би заштитио Бојанића. Поготово зато што ту пише све оно што одговорним лекарима иде у прилог – да нам је понуђено болничко лечење, да му је рана очишћена – рекао је Никодијевић.

Отац малог Раденка каже и да им никада није понуђено болничко лечење као и да му је лично доктор Бојанић пред полазак дечака у Београд рекао да може да му да само упут, јер историја болести не постоји.

У тужилаштву у Лозници нису имали коментар на оптужбе Никодијевића. У Министарству здравља су још првог дана истраге саопштили да је историја болести малог Раденка вођена неуредно.

Извор:Србија Данас/Информер