Занимљивости Издвајамо

НЕВЕРОВАТНО! ОВА ТИНЕЈЏЕРКА ТВРДИ ДА НОСИ ИСУСА ХРИСТА У СТОМАКУ: Када су урадили ултразвук, скаменила се (ВИДЕО)

На ултразвуку се ништа не види и тестови за трудноћу су негативни, али она и даље остаје при својој тврдњи да је у другом стању

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тинејџерки у емисији Др Фил Шоу (Др Пхил Схоw) одрађен је ултразвук како би јој доказали да није у деветом месецу трудноће, али она је остала при своме, иако се на снимку није видела никаква беба, а посебно чуди чињеница да тврди како носи Исуса Христа.

Деветнаестогодишња Хејли била је пресрећна што ће уживо у емисији имати ултразвук и свима доказати да је трудна, али иако је тврдила да осећа ударце, резултати нису ништа показали.

Доктор Травис Сторк јој је објашњавајући резултате рекао како је то што осећа да је удара уствари ваздух који се задржао у њеним цревима и помера се стварајући јој осећај да је нешто удара.

– Ја сам трудна. Нећу да негирам своју бебу. Стално осећам како ме удара – инатила се Хејли.

Хејлина мајка Кристи и тврди да је она заправо компулсивни лажов, а као доказе за то износи да је прво рекла да је Еминем отац њеног детета, као и да је раније рекла да је донирала бубрег свом старијем брату.

Не обазирући се на резултате теста за трудноћу, као и на ултразвук, Хејли наставља да тврди да је трудна и да ће ускоро родити Исуса Христа.

– Када га будем родила нико то неће моћи да порекне и то зато што је он мој спасилац – рекла је Хејли.

У току емисије Хејли је признала како јој је дијагностикована параноидна шизофренија, док је њена сестра Адријана, покушавајући да пронађе објашњење за ове сулуде тврдње рекла како је, док су биле деца, Хејли била жртва сексуалног злостављања.

Одломак из ове емисије погледајте овде:

 

Извор: Телеграф.рс /миррор.цо.ук