ИНФО

ЕВО ЗАШТО НЕ ВОЛЕ ВАЦИЋА „НИ ДА ЧУЈУ“: Јанковић к’о Хилари, Чанак фашиста, а Јеремић…

БЕОГРАД – Један од истакнутих српских десничара, најпознатији по деловању у организацији СНП 1389, Миша Вацић, за Еспресо.рс, открива своје мишљење о председничким кандидатима, а ни овај пут није био „слаткоречив“ о кандидатима, како каже, ДОС-ЦИА-НАТО блока.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић побеђује у првом кругу, уверен је Вацић и поручује да „сви они који буду имали мање процената од Белог треба да се пензионишу“.

„За Вучића бих посебно истакао подршку Виктора Олбана, подршку Владимира Путина, али и његове странке Јединствена Русија. Мислим да је тиме недвосмислено и јасно показано свим људима који њих цене као симболе слободног света који пружају отпор ЦИА администрацији и НАТО империјализму да су они препознали у Вучићу лидера слободног света за Балкан. Значи не само за Србију, него за цео Балкан јер он превазилази све границе.“ – додаје Вацић.

За Сашу Јанковића каже да је „к’о Хилари“.

„Он је српска Хилари. Тачније, он је Хилари на овим изборима. Верујем да ће проћи као Клинтон, а да како иза њега стоји та агресивна либерална клика која је заправо само у декларативним наводима толерантна и демократска а води се истим говором мржње и прогоном неистомишљеника, баш као код Хилари.“ – каже овај политички активиста.

„Саша Јанковић против Вучића заједно са својим присталицама наступа мржњом, тако да је он оличење агресивне либерално-грађанске тоталитарног погледа на свет. Они да се питају своје политичке противнике би затварали а можда и погубили. Из њихове мржње која се осећа у сваком њиховом наступу је све очигледно какви су они заправо.“ – каже Вацић, а насупрот Јанковићу, према лидеру радикала, Војиславу Шешељу, изражава симпатије.

„Шешељ има моје велике симпатије. Сагластан сам да је његова идеологија бесмртна, али она није барем у овом тренутку или барем не на тај начин одржива. Драго ми је што није у истом табору са овим мрзитељима, либерално грађанским досовским ЦИА НАТО кандидатима.“ – каже он.

За Јеремића каже да је „Вук у јагњећој кожи“.

„Док је Јанковић екстремни јуришник, Јеремић је упакован као нека грађанска десница која је ту да привуче симпатије грађана оних које Јанковић не може да придобије. Значи Јанковић је један од оних који би шамарали и вешали своје неистомишљенике, како то често пишу на Твитеру, а код Вука је то умереније због чега мислим да је он опаснији.“, каже Вацић, а за Ненада Чанка отворено тврди да је фашиста.

„Чанак је фашиста. Искрено, баш искрено фашиста.“ – кратко је за Еспресо.рс рекао Миша Вацић коментаришући кандидатуру лидера ЛСВ-а, Ненада Чанка.

Извор: Комерсант.рс