Издвајамо Спорт

ЗВЕЗДА СЕ НЕ ШАЛИ – БОМБА ЗА ФАЈНАЛ ФОР: Црвено-бели желе снажног центра у екипи (ВИДЕО)

Сезона у Евролиги само што је затворена, али се клубови већ увелико припремају за нову која почиње средином октобра, а најактивнији су тимови који су подбацили лани.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ХотСпорт је синоћ дошао до информације да би тренер Црвене звезде Дејан Радоњић већ током следеће недеље могао да потпише нови уговор са црвено-белима. Такође, да тим са Малог Калемегдана у својим редовима жели снажног центра Патрика Јанга. Ипак, Американац је за сада далеко од Београда. Наиме, он је у Милану где га очекује операција колена. Опоравак ће бити брз, али Јанг по свему судећи неће мењати град. Наводно, постоји интересовање Арманија, који финансијски боље стоји од шампиона Србије, али никад се не зна.

Погледајте најбоље потезе снажног центра из претходне две сезоне, нема сумње да би Црвена Звезда добила врхунско појачање

https://youtu.be/fEZJlj3OckU

Док се спекулише о појачањима Црвене звезде, Макаби из Тел Авива ради пуном паром. После две године у ‘понос Израела’ се враћа Алекс Тајус. Он је претходне сезоне наступао за Галатасарај, који полако сви напуштају.

Не мирује ни Барселона. После Томаса Ертела на помолу је нова ‘бомба’. Каталонци у својим редовима желе бека Басконије Шејна Ларкина.

Са друге стране Европе Фенербахче је продужио уговор са Костасом Слукасом, док Ефес жели да ангажује Брока Мотума из Жалгириса. Пијаца је отворена, време је да се отворе шлајпици…

Погледајте најбоље потезе снажног центра из претходне две сезоне

 

Извор: hotsport.rs / Србија јавља