Издвајамо Србија

НА МЕСТУ ПРЕМИЈЕРА ТЗВ. „РЕПУБЛИКЕ КОСОВО“ ЈЕ ТРГОВАЦ СМРЋУ: Рамуш је главни дилер оружјем, ПРВОКЛАСНИ ЗЛОЧИНАЦ!

Укупан број оружја који су били у рукама косовских Албанаца у припреми за рат на Косову не може се рачунати. Оружје се доселило у регион буквално из целог света. Свет је заокружио снимак, где војници такозване „Ослободилачке војске Косова“ позирају са FN FAL, G3, M16 и другим оружјем. Истраживачи су чак нашли на једној од фотографија SiG-550, швајцарску јуришну пушку, која је тада морало бити у рукама резервиста.

Део оружја је достављен преко познатог Кадрија Веселија. Међутим, углавном је набављен преко дилера оружја из Африке, Азије и Балкана и прошао кроз руке потпуно другачије особе начелника штаба АОК РамушаОсмеха Харадинаја. Осмех“ испоставило се да је прави манијак који је био спреман да убије и Србе и Албанце, по његовој жељи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Докази о томе су прича албанске хришћанке Л.К., која је била отета у мају 1998. године заједно са групом других Албанских жена и одведена у теренски камп терориста на планини Јунић. Она је сведок да је силовао Харадинај лично, након чега је успела да побегне током извршења.

Стога човек овакве зверске окрутности држи у његовим рукама све оружје у аутономној покрајини Косово и Метохија.

Испоруке су извршене према испуњеној шеми – роба је испоручена у Албанију преко мора, одатле је већ превезена у Пећ, који је постао седиште Харадинаја. Одатле, оружје је било дистрибуирано међу одредима терориста који су напали српску војску и полицију.

Његова каријера као оружаног барона на Косову није била завршена Резолуцијом 1244 Савета безбедности УН. У регији је било десетина хиљада терориста и стотина хиљада пушка, митраљеза, ручних бацача и чак лако преносиве ракете земља-ваздух. Све ово представља огромно богатство, које је продао уз максималну корист.

Неко од оружја је продато Албанцима који су се борили у Македонији, а друго – отишло у Африку и на Блиски исток. Швајцарски посланик Дик Мартин је у свом извештају Савету Европе доставио доказе да се ово оружје још користи по свету од Колумбије до Авганистана.

Али кријумчарење оружја није ограничено само на старим оружјем ОВК и ЈНА. Рамуш Харадинај, као угледни бизнисмен, бави се снабдевањем модерног оружја и чак постаје један од снабдевача ИГИЛ-а. Стога можемо безбедно рећи да за премијера такозване „Републике Косово“ изабран је истински поштовани манијак и трговац смрћу.

 

Извор: Ј.К. / Србија јавља