Србија

ЈЕЛЕНА, ПРЕ УБИСТВА ХТЕЛА ДА ПОБЕГНЕ У СИГУРНУ КУЋУ! Кума породице Марјановић ОТКРИЛА ПРЕСУДАН ДЕТАЉ у истрази!

Фото: Јутјуб

Вера Вукомановић рекла да су Марјановићи одмах после нестанка Јелену тражили и у установи за жртве породичног насиља. Поставља се питање зашто би звали Сигурну кућу, осим ако им сама Јелена пре тога није рекла да ће се тамо склонити?!

Јелена Марјановић (33) планирала је, непосредно пре убиства, да због породичног насиља потражи помоћ и уточиште у Сигурној женској кући! На то указује изјава Вере Вукомановић, куме породице Марјановић, која је одмах после Јелениног убиства полицајцима и новинарима рекла да су несрећну певачицу тражили и у Сигурној кући!?!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поставља се логично питање зашто би Марјановићи уопште несталу Јелену тражили у установи за жртве породичног насиља? Осим ако она сама пре тога није говорила да ће тамо потражити заштиту!

Лапсус или истина?

Кума Вера је од почетка била највећа подршка Марјановићима и све време их је здушно подржавала, тврдећи да за Јеленино убиство 2. априла 2016. на насипу у Борчи ни случајно није крив њен супруг Зоран, нити било ко од чланова његове породице.

Међутим, Вукомановићева се у априлу прошле године, након проналаска Јелениног тела у каналу поред насипа, свесно или несвесно изланула и дословно рекла:

– Не можемо да верујемо да неко каже да нисмо одмах звали полицију након што је Јелена нестала на насипу. Ја сам их лично звала, а Зоран је са Јеленином сликом отишао у седиште београдске полиције. Звали смо и Сигурну кућу и пријатеље и познанике из свих могућих установа за које смо веровали да би били од помоћи!

Кума Вера је, такође, увек истицала да су Зоран и Јелена били у великој љубави. Међутим, ако је то стварно тако, зашто је онда помињала Сигурну кућу као адресу којој су се обратили у потрази за несталом женом?
Подсећања ради, шест месеци после овог по много чему мистериозног и неуобичајеног убиства медији су објавили снимак са славе Марјановића из новембра 2015, само четири месеца пре злочина. На њему се види Јелена са модрицама по рукама и на лицу. Дан после објављивања тог снимка Зоран је тврдио да је у питању фото-монтажа.

– Није истина да сам тукао Јелену, на њу ни прашина није пала, а камоли моја рука. Никад је нисам ударио. Па на слави је било 100 људи, како је то могло да остане непримећено. Ово је превршило сваку меру! Остало је још само да ми ставе вампирске зубе шта се све писало о мени… – рекао је тада Зоран.

Осим тога, сведочење куме Вере у тужилаштву у октобру изазвало је велику пометњу у истрази против Марјановића, иако је евидентно да је она покушала да му да алиби. Како се могло чути, Вукомановићева је тврдила у Вишем тужилаштву да се управо она последња чула са Јеленом уочи убиства, али је тиме заправо озбиљно уздрмала Зоранов исказ.

Она је, наиме, казала да је са певачицом разговарала 2. априла 2016. године тачно у 16.42. Међутим, није јасно како се чула са Јеленом када је потрага за њом, према Зорановим тврдњама, тада већ увелико била у току? Према верзији које се упорно држао певачицин муж, она је нестала скоро сат раније, док је трчала од једне до друге рампе на насипу у Борчи.

Када је нестала?

Зоран Марјановић је упорно говорио да је приметио да Јелене нема око 15.50, те да је одмах кренуо у потрагу за њом. Убрзо је, наводно, позвао и оца Владимира и брата Милоша да заједно претраже цео насип. Такође, тврдио је да се Јелена последњи пут чула са својом сада покојном мајком Зорицом у 15.30 тог поподнева.

После Вериног исказа, више него икад се као пресудна намећу питања: Када је заправо нестала несрећна жена и шта је претходило њеном убиству? Извесно је само да је Јелена мучки убијена са тридесетак удараца неким тупим предметом, од којих је девет било смртоносно.

Зоран Марјановић је ухапшен 15. септембра ове године као главноосумњичени за Јеленино убиство и од тада је у притвору.

Како је свекар мењао исказе:
Јелена од светице до прељубнице

Владимир Марјановић, Јеленин свекар, у данима након њеног убиства имао је само речи хвале за њу, али како је време пролазило, он је све више почео да је оптужује да је била неверна Зорану. Прве његове оптужбе уследиле су још док је Јеленина мајка Зорица Крсмановић била жива.

Према тврдњама сведока, Владимир је једном приликом дошао у Зоричину кућу и одмах с врата почео да виче на њене рођаке Крсмановиће, јер је био љут због изјава које су Јеленине тетке дале за медије. Дословце им је рекао:

– Јесте ли ви нормалне? Зашто причате за новине? Ви сте обичне сељанчуре, а ни ваше дете није било боље! Да знате да Јелена није била ни цвећка ни светица – викао је тада Владимир.

Другом приликом, на помену на Јеленином гробу, Владимир је пред свима рекао да је његова снаја имала удварача, али да о њему није причала у породици.

– Ћутањем је хтела да га заштити, што је била велика грешка. Сматрам да жене никада не би тако нешто требало да крију, јер се никада не зна ко је луд и ко може да буде убица.

Јелена је била узнемирена пред смрт, али то смо схватили тек после трагедије. Ћутала је о једном пријатељу који јој се удварао. Није смела ћутањем да брани породицу, јер људи попут њеног убице немају савест – рекао је тада новинарима Владимир Марјановић.

Он је, такође, одмах након Зорановог хапшења 15. септембра ове године изјавио да је његовом сину све намештено. – Зораново хапшење је намештено и сви ми знамо истину! Јелену је убио њен љубавник, тајкун који држи пола Београда, а

Зорана хапсе јер том швалеру гори под ногама и свима иде у прилог да мој син буде ухапшен. Мој син није убица – рекао је Владимир.

 

Извор: Informer.rs