Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ ИЗЈАВИО: „Победио сам рак, победићу и Тому!“

Лидер радикала Војислав Шешељ пуца од самопоуздања и здравља! Он сматра да ће догодине без проблема тријумфовати на председничким изборима, осим уколико се Александар Вучић не кандидује, а рак је за њега у овом тренутку ствар прошлости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање шта очекује да уради на изборима за председника Србије 2017. године, шешељ у интервјуу за „Ало“ одговара: – Да победим, шта друго. Вероватно ће бити други круг, али мислите ли да је неко у стању да ме победи, осим ако се Вучић не кандидује. Само он може да ме победи.
Шешељ је оценио и да ће актуелним председник државе Томислав Николић на председничким изборима „проћи као Шећеровски, имаће тај проценат гласова“.

– Толико изазива шегачења у народу. Можда се и сам кандидује ако га Драгица убеди. Вучић избегава да га кандидује, то је очигледно и у напредњацима његов рејтинг је веома низак. Мада, појавила се солуција о којој је причао Небојша Крстић да се прозападна опозиција уједини око Николића, а боље им је и то од Тадића. Свиђа ми се та идеја – каже лидер радикала.

На приче да је болест измислио како би га раније пустили из притвора, лидер радикала уз осмех одговора:

– Ха, ха. Па не могу се холандски лекари тако лако преварити, они су ме и оперисали. Онда су се појавиле две метастазе које сам лечио у Србији класичним медицинским третманом и алтернативним, а последњи резултати показују да нема присуства рака у организму. Откако сам се вратио, прилично сам се угојио, а лекари кажу да је то добар знак да немам рак, тако да, док сам оволики, добро је, јер бих у супротном губио на тежини. То је напор за срце, али оно је тренутно у добром стању. Сада, могу људи да причају шта хоће, то је њихова ствар, највише бих волео да никада нисам имао рак.
Он наводи да је причу о повратку у Хаг „затворио“ и да „могу они да одлуче шта хоће, али победио сам“.

– Цео свет је то видео. Интегритет поступка не постоји, прекршено ми је основно право суђења у разумном року. С друге стране, био бих дубоко несрећан да нисам био у Хагу, јер свако ко је нешто значио у српском народу током 90-тих, тамо је завршио. То су биле постдипломске студије и народ нека оцени како сам прошао, али мислим да сам добио 10 – каже Шешељ.

Извор:Интермагазин