Издвајамо Србија

Вучић је Шиптарима потписао и предају рудника и српске имовине који се налазе на територији централне СРБИЈЕ!

Рудници “Црнац” и “Бело брдо” налазе са обе стране административне линије, и да подземне границе још не постоје. Зато се у окно “Црнац” улази из централне Србије и излази на Косово, док је за “Бело брдо” улазак на Косову, а копање руде у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је лично његовим потписом на Бриселски споразум потписао шиптарима предају рудника који се налазе на територији централне Србије а који послују у оквиру рударског комбината „Трепча“.

То што су Александар Вучић као премијер владе Републке Србије и Ивица Дачић као министар спољних послова Републике Србије потписали у Бриселу није издаја него велеиздаја каква се у српској историји НЕ ПАМТИ. Србија до Вучића и Дачића не памти такве издајнике.

Све што су та два издајничка скота потписивали и обећавали у Бриселу у директној је супротности и колизији са важећим Уставом Републике Србије и важећим српским законима тако да ће та два скота и кривично да одговарају за злодела и кривична дела која су починили зарад стицања политичке и материјалне користи.

Кажу да је правда спора али ће за та издајничке скотове који су од издаје направили политички план и програм итекако бити достижна. Јер како каже народна пословица ничија није сијала до зоре па тако неће ни она Александра Вучића и Ивице Дачића.

Када се угаси та ваша издајничка свећа а угасиће се много брже него што сте мислили, обојица има да берете кожу на шиљак заједно са том издајничком фукаром коју сте окупили око себе.

 

Извор: Милинко Милинчић, Србија данас