Издвајамо Русија

ЗРАК СМРТИ: И Руси имају Теслино оружје

Још се није слегла прашина око приче о томе да моћно Теслино оружје “зрак смрти” није било само плод маште, већ много више од тога. Како је откривено, за то оружје ФБИ је тада био веома заинтересован. Сада се, међутим, појавила прича да се “зрак смрти”, производи и у Русији.

Наиме, како је открио Спасоје Влајић, научник и бивши члан тајне “Групе 69”, коју је основала ЈНА, а која се бавила парапсихолошким и физичким истраживањима, најтајанственије и најопасније оружје Николе Тесле, “зрак смрти”, за које се доскора веровало да не постоји, развија се и у Русији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према Влајићевим речима, у време када се зачела представа о такозваним зрацима смрти, то је било нешто сасвим револуционарно и застрашујуће, док је данас њихова употреба технолошки изводљива.

– Данас су научници овладали могућностима да у неком општем смислу остваре замисао о “зрацима смрти”. Технички напредак довео је до тога да је то технолошки изводљиво и на Истоку и на Западу. Према томе, оно што је била почетна Теслина замисао данас готово засигурно поседују и Руси и САД – истиче Влајић, који је и оснивач међународног центра за истраживање наследства Николе Тесле у Београду.

Он упозорава на то да би свако ко се усуди да употреби овакво оружје могао да нанесе несагледиву штету читавом човечанству.

– Свако ремећење електричног окружења би било непосредна злоупотреба нашег природног станишта јер је електромагнетизам битан за биофизичке и биохемијске процесе у човеку, па би то могло да доведе до несагледиво веће штете него користи за било кога ко се усуди да користи ту врсту оружја – каже Влајић.

Влајић сматра да је техничке појединости Тесла, на срећу, однео у свом уму.

– Сигуран сам да детаљне техничке податке немају ни ФБИ ни Русија, а и да их имају, нису ваљда толико безумни да нанесу штету целом човечанству – рекао нам је он.

Влајић додаје да се данас већ користи зраци креирани на потпуно истом принципу.

– То су нискоучестали одашиљачи електромагнетне енергије који на одговарајући начин могу да делују на мозак, хормоне, жлезде, нервни систем, органе и, наравно, на свест људи. Такви зраци се увелико примењују и они који воде рачуна о одбрани о томе треба да брину и схвате врло озбиљно овакву врсту рата – поручио је он.

Незванично се може чути да је и ЈНА радила на прављењу “зрака смрти”, али да се од тога одустало јер је процењено да је пројекат превише опасан.

Тесла се састајао са Русима

Последњих дана, откако је ФБИ са поверљивих докумената Николе Тесле скинуо ознаку тајности, поједини српски медији су писали о томе да је Тесла успоставио контакт са Леонидом Толоконским, представником совјетске обавештајне службе у САД. Како је наведено, српски геније је Русима дао патент “зрака смрти” за 25.000 долара. Војно руководство СССР размишљало је да пресели Теслу у Москву, али је он то одбио.

 

Извор:Ало.рс