Србија

ВЕЛИКИ ОБРТ! МАРТИНОВИЋ У РУКАМА ШЕШЕЉА!

Александар Мартиновић, председник Административног одбора, казао је да није добио валидан захтев да закаже седницу Одбора на којој би се говорило о његовој смени и додао да ће седницу заказати тек када тај захтев потпишу Бојан Пајтић и Војислав Шешељ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

 

Посланик ДС-а Бојан Пајтић поручује да ће потписати захтев и за „Ало!“ наводи да му нису јавили.

– Нико ми није ни јавио да се потписује захтев за седницу. Наравно да бих потписао да ми је јављено. Не могу тренутно да долазим на седнице због научних обавеза, али бих свакако потписао. Ја сам посланик ДС-а – казао је он.

Војислав Шешељ тврди за „Ало!“ да не може Мартиновић да уцењује ко ће потписати и додаје да заменици чланова Одбора имају иста права као и чланови Одбора.

– Поготово ако сам сагласан да онај ко мене замењује у Одбору то уради, а сама чињеница да нисам против тога наступио говори да сам сагласан. Глупо је то што Мартиновић говори, ми то можемо за час потписати, није никакав проблем, али што бисмо попуштали будали која глуми да је доктор правних наука, а нема појма ни о чему и која уништава српски парламентаризам.

Ми смо закључили да не треба његовом ултиматуму да удовољимо. Тераћемо и даље овако. Не мислите ваљда да би Мирчић као мој заменик потписао нешто мимо моје воље? – каже он.

Извор: Ало