Издвајамо Свет

ЗАСТРАШУЈУЋИ ПЛАН ЏОРЏА СОРОША: Овај догађај ће гурнути цео свет у тотални хаос!

Упозорење: Бивши сарадник Сороша упозорио да ће догађај “хиљаду банкрота“ гурнути свет у тотални хаос

У данима након неколико дивљих недеља трговине, данас је бивши сарадник Џорџа Сороша рекао за Кинг Wорлд Неwс да ће догађај “хиљаду Лемана“ гурнути свет у тотални хаос (Лехман Бротхерс, четврта највећа банка на свету која је банкротирала 2008.)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Виктор Сперандео поседује преко 3 милијарде долара, у послу је 45 година, и сарађивао је са познатим особама као што су Леон Куперман и Џорџ Сорош.

Виктор Сперандео: “Велика прича за 2017. годину ће сломити евро и покренути потпуни хаос…“

Виктор Сперандео наставља: “Индивидуалне валуте, као што је лира, ће се вратити у Европу и сви ће отписати дуг. То ће покренути тотални хаос и Европа ће упасти у депресију.

Ако Марин ле Пен победи у Француској, евро је готов. Француска ће се повући из евра а друге земље ће је пратити. Свет ће сведочити уништењу евра и новац ће отићи у тврда средства, као што су злато и сребро. Али то ће бити хаос. То ће бити уништење. То ће бити депресија.

Италија ће такође напустити евро. Бепе Грило, лидер покрета Пет звездица, ће постати следећи премијер Италије, а он жели да напусти евро. А чим Италија изађе и успостави контролу над сопственом валутом, они ће имати своје централне банке које купују њихове обвезнице, отписују их и штампају лиру. Само погледајте Британију. Велики пад фунте им уопште није наштетио. Британија продаје више робе. То је поента тога да имате контролу над својом валутом.“

Ерик Кинг: “Како ће се ово проширити по глобалним тржиштима?“

Виктор Сперандео: “Погледајте шта се десило после Лемана, и запитајте се, “Шта је евро у односу на Леман?“ Одговор: То је хиљаду Лемана.

Све ове италијанске банке – оне велике – су банкротирале. Оне имају 400 милијарди евра ненаплативих кредита. Где ће Италија набавити новац да то исплати? Мораће да га одштампа. Италијанска централна банка ће штампати новац и давати га банкама. Али шта се десило када је Леман искључен? Тржиште се срушило. Морали су да дођу са трилионом долара и спасу игру.

Дакле, ово ће бити катастрофално. Претпостављамо да ће земље напустити евро. Када је Ренци изгубио у Италији, то је указало на чињеницу да Италијани такође желе да напусте Европску унију.“

Ерик Кинг: “Како се ово развија, шта се дешава са САД?“

Виктор Сперандео: “Глобални банкарски систем је повезан са Немачком банком и има преко 45 трилиона долара у дериватима а ЈП Морган је сада преузео Немачку банку као лидер у излагању деривата…

Дакле, ово ће бити страшно и ја не мислим да могу да опишем колико ће бити страшно, јер ја и не знам све негативе који су скривени од стране владе.

Завршићу реченицом да злато, сребро и платина најпотцењенији предмети у свету. А како финансијски систем почиње да имплодира, део новца ће се отићи у те метале.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс