Занимљивости Издвајамо

Жељко је тражио ДНК анализу своје седморо деце, кад су стигли резултати, замало се ШЛОГИРАО (ВИДЕО)

Невероватни резултати ДНК анализе су оставили у неверици и оца и мајку силне деце, о овом догађају бруји цела Србија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Жељко из Кикинде одлучио је да ДНК анализом утврди да ли је отац свих седморо малишана, колико му је родила сада већ бивша жена Олгица. Одлука није била лака – све је почело пре неколико година, кад је посумњао да га она вара, а сада кад су се развели и кад је она отишла код другог човека у Суботицу и одвела децу – Жељко жели да утврди да ли му је била верна или је “шврљала” док су били у браку. Кад су стигли резултати ДНК анализе, Жељко је замало заплакао од шока.

Наиме, Жељко је почео да се забавља са Олгицом још док је био у браку, бар тако звучи његова страна приче. И она је тад била удата.

Из тог првог брака он има 4 деце, она из првог брака има двоје, а кад су се обоје развели са својим тадашњим партнерима, венчали су се, те су за неколико година добили чак седморо деце. Све би било нормално да га једне вечери није пробудио плач детета.

– Дешавало ми се у ноћ да устанем, дете ме пробуди, плаче, ње нема ту. Ноћу око један-два сата. А мени каже да иде да прошета. Једном сам ишао с посла и срео је на улици. Питао сам је где ће, рекла је да иде да провери да нисам у кафани – прича Жељко, и додаје да је све то време она њега варала.

На питање зашто сумња да су деца његова, он каже:

– Питање је за близанце. Тад је била и с мужем и са мном. Увек је долазила од њега код мене – категоричан је Жељко.

С друге стране, далеко од Кикинде – у Суботици – живи Олгица Дудаш са својим новим мужем Тибором. Ту је дошла са шесторо деце које има са Жељом (једно је остало код њега) и с још двоје деце које има из ранијег брака. Она тврди да је Жељко тежак човек и да није истина да га је варала. Верује да Жељко тражи да се уради ДНК због алиментације, коју не жели да плаћа, иако није превелика.

– Он је такав по природи, он у све сумња. За девет година брака сам родила седморо деце њему, а двоје имам одраније – рекла је она пред камерама ТВ Пинк, у емисији ДНК.

С Тибором се, како каже, упознала преко Фејсбука на групи Феникс неуништиви, након развода. У ове речи не верује Жељко, јер је сигуран да је с Тибором била и док је била у браку јер има доказ – заједничка фотографија на Фејсбуку.

Она не одустаје од тврдње да Жељка никад није варала и да је он јако незгодан. Каже и да ни децу није обишао откако су се развели. Он се на ту њену реченицу спетљао и збунио.

Кад је урађена ДНК анализа свим малишанима, резултати су шокирали Жељка, а Олгица је само ћутала и гледала испред себе. Двоје деце ипак није његово.

– Ипак нисам сумњао забадава- рекао је Жељко гласом пораженог мушкарца.

На ту његову реченицу, док је између седео њен нови муж Тибор, Олгица је узвратила:

– Знам да су деца Жељкова. Знам да нисам била с другим.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Извор: Телеграф.рс