Занимљивости Издвајамо

МОЖЕ ЛИ ПАС ДА НАДМУДРИ ЗМАЈА? Кинеска пророчица открива шта ГОДИНА ПЕТЛА доноси светским лидерима

Почела је још једна кинеска нова година, овога пута у знаку петла. Присила Лам, чувена пророчица и тумач хороскопа из Хонг Конга, открила је шта су звезде у 2017. предвиделе светским лидерима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Присила Лам, која живи у храму Вонг Таи, чита длан, лице, и изучава кинески хороскоп, а својим послом се бави више од 20 година. Прошле године постала је светски позната након што је за ЦНН открила да ће Доналд Трамп постати нови председник САД.

Сада је за амерички портал предвидела годишњи хороскоп Доналду Трампу, Владимиру Путину, Ангели Меркел, Сију Ђинпингу, Реџепу Тајипу Ердогану и Родригу Дутертеу, а све на бази њихових кинеских хороскопских знакова, као и године рођења.

Кинези су опседнути својим хороскопом, који схватају изузетно озбиљно. Од зодијака су направили читаву науку, а њихов лунисоларни календар датира из 2697. године пре нове ере, наводе историјски извори.

1. Доналд Трамп, председник САД

Знак: Пас, рођен у години ватре

Присилино предвиђање: Карактеристике пса рођеног у години ватре је превелико самопоуздање и тенденција брзог одлучивања, без превише премишљања. Астролошки знак на дан Трамповог рођења је земља. Елемент метала који долази у другој половини године дестабилизоваће земљу, а самим тим и Доналда Трампа.

Рођен је у години ватре, због чега ће пролеће и лето, када нас иначе очекује топло време, бити одличан период за њега. То ће бити његов председнички медени месец. Међутим, са доласком хладнијег времена стићи ће и проблеми за Трампа. Треба очекивати протесте.

2. Владимир Путин, председник Русије

Знак: Змај, рођен у години воде

Предвиђање: Змај је јак и може ићи где год пожели, може да плива у води или лети кроз ваздух. Препун је ентузијазма. Те особине, у комбинацији са астролошким знаком сунца на дан Путиновог рођења чини га изузетно снажним лидером, који размишља јасно и исправно.

Ова година за њега ће бити изузетно добра. Елемент метала у другом делу 2017. представља новац за Путина, а самим тим и за Русију. Руска економија ће процветати.

3. Си Ђинпинг, председник Кине

Знак: Змија, рођен у години ватре

Предвиђање: Астролошки знак на дан рођења председника Кине је ватра, а нова година петла значи да за њега долази фантастичан период.

У питању је дупла срећа за Ђинпинга, јер се очекује да ће година петла бити сјајна и за све оне који су у хороскопском знаку змије.

Карактеристике воде и змије сличне су онима које има змај. Змија може да иде кроз воду, а може да путује и копном. Кина ће под Ђинпинговим вођством зарадити огроман новац захваљујући председниковој доброј карми и умећу.

4. Ангела Меркел

Знак: коњ, рођена у години дрвета

Предвиђање: Коњ је чврст, а дрво, астролошки знак на дан канцеларкиног рођења, представља велико и снажно дрво за дубоким и стабилним корењем. Елемент дрвета такође чини Ангелу Меркел веома племенитом особом, што објашњава њену избегличку политику.

Међутим, љубазност и племенитост биће на великом испиту током лета, јер ће тада врелина ватреног петла спалити Меркелино дрво, каже пророчица. Срећом, наводи она, немачка канцеларка стационирана је у Берлину, где неће бити превише топло. Успеће да преброди све невоље, и постаће канцеларка и четврти пут заредом.

5. Родриго Дутерте

Знак: Петао, рођен у години дрвета

Предвиђање: Контроверзни председник Филипина имаће турбулентну годину. Особе рођене у знаку петла ће се у години петла суочити са великим изазовима.

Дутертеов рат против дроге можда није популаран на Западу, али ће учинити његову земљу здравијом и богатијом. Дутерте мора да обузда ватру и проблем са дрого решава корак по корак, како би временом стекао подршку свих.

То значи да ће се председник Филипина суочити са великом опозицијом због свог деловања, како у земљи тако и у иностранству. Присила Лам каже да би ватра ове године могла да спали дрво из године Дутертеовог рођења.

Срећом, наводи пророчица, астролошки знак Дутертеовог рођендана је такође ватра, те то може значити да ће дрво из његове године рођења заправо помоћи знак ватре.

6. Реџеп Тајип Ердоган

Знак: Коњ, рођен у години дрвета

Предвиђање: Астролошки знак на дан рођења турског председника је вода, због чега пролеће неће бити добар период за њега, с обзиром да ће бројне биљке које тада цветају одузети сву његову воду.

То значи да ће Ердоган изгубити на референдуму о повећању његових председничких овлашћења у априлу.

Даље, читајући експресије његовог лица, Присила Лам тврди да очи председника Турске показују да не ужива превелику подршку народа, бар не онолику колику очекује, док велике ноздрве указују да није добар са новцем.

Линије око његових уста указују да су његови сарадници у Влади непоуздани. Све у свему, Реџепа Тајипа Ердогана очекује тешка година, сматра пророчица.

Извор:Блиц.рс