Здравље Издвајамо

НАПИТАК од ове три намирнице РАЗБИЈА закрчења артерија и масноћу у крви (РЕЦЕПТ)

Небројене су користи од овог напитка, ради се о комбинацији три супер здраве намирнице које заједничким и свакодневним дејством могу направити изузетно позитивне здравствене ефекте на ваш организам.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Главне намене еликсира су лечење и превенција закрчених артерија (артеросклероза), регулисање повишених масноћа у крви, спречавање општег умора организма, спречавање и лечење инфекција и прехлада, интензивно јачање имуног система, чишћење јетре и побољшање јетрених ензима, спречавање слободних радикала у организму који изазивају најтеже болести и низ других стања повезаних са болестима срца и крвотока.

Како је највећи проблем са белим луком његов неугодан мирис, одмах ћемо напоменути да је у овоме рецепту помешан са лимуном и водом и његов непријатни мирис скоро потпуно неутралисан а дејство задржано те вам то не треба бити запрека за кориштење еликсира.

Потребни састојци:

– 4 целе веће главице белог лука (40 чена)
– 4 комплетна лимуна са кором
– мањи корен ђумбира (3-4 цм) или двије супене кашике праха
– 2 литра чисте воде

Припрема напитка

Лимун добро оперите и исеците на комадиће. Уколико се ради о лимуну који није органски односно уколико је прскан онда га перите отопином сирћета и воде. Огулите бели лук и скупа са лимуном и ђумбиром убаците у блендер.

Измиксајте добро у једноличну масу. Тако измиксану смесу додајте у металну посуду, успите 2 литра воде и загрејте све скупа уз мешање до тачке кључања. Одмах пред тачку кључања искључите и пустите да се све добро охлади. Процедите кроз средње густу цедиљку и напуните у стаклене боце.

Напитак се пије сваки дан по једна чаша од 2 дцл најмање 2 сата прије јела , односно на потпуно празан желудац. (Уколико вам не смета можете прескочити цеђење и пити густу комплетну смесу). Напитак чувајте у фрижидеру.

Кура траје 3 седмице уз свакодневно конзумирање једне чаше након чега требате направити паузу од једне седмице те можете опет наставити конзумирање у истом циклусу. Уколико вам укус не одговара можете додати меда по жељи.

Након 3 седмице коришћења требали бисте осјетити значајну регенерацију тијела од кориштења напитка. Напитак је осим већ наведених благодати посебно користан у спречавању калцификације у тијелу која изазива каменчиће у органима и закрчење крвних судова.

Комбинација лимуна, воде и кувања неутралисаће мирис бијелог лука. Прије сваког конзумирања морате промућкати флашу са смесом како би се талог лимуна и бијелог лука на дну помешао са соком. Из искуства вам можемо рећи да је напитак одличан и за старије особе и да им враћа енергију и снагу те их подмлађује јер након неколико седмица побољшава њихову циркулацију.

 

Извор: здрављебездоктора.цом