Србија

СРБЉАНОВИЋ ОПЛЕЛА ПО ЈЕРЕМИЋУ: Спонзорише огласе на друштвеним мрежама парама непознатог порекла!

Драмска списатељица Биљана Србљановић на друштвеним мрежама жестоко је оплела по Вуку Јеремићу који је најавио кандидатуру за председника Србије.

Она је на свом Фејсбук профилу саветовала корисницима те мреже како да се заштите од “маркетиншког насиља“ бившег шефа дипломатије и председника ЦИРСД Вука Јеремића.
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

https://www.facebook.com/leya.keller/posts/1468002886557638#

“Поводом маркетиншког насиља кандидата Вука Јеремића, предлажем вам да инсталирате “ад блоцк“, што је једини начин да избегнете поруке агресивног кандидата са гомилом пара непознатог порекла, којима је закупио интернет. Такође, вам предлажем да, када дође до гласања, не заборавите како сте морали да бежите од бахатог политичара, а да се чак још није ни докопао власти и размислите шта би тек радио кад би на располагању имао буквално све медије. Мали је опаснији него што мислите: ЈЕРЕМИЋ АД БЛОЦК“, написала је Биљана на свом профилу.

Биљана је и у коментарима наставила да критикује Јеремића, а пост који је окачила видело је преко 400 људи.

“Истине ради, ако се препознајете у, на пример, овом опису фанова и будућих гласача Вука Јеремића, онда вам је вероватно ок да вам дете гледа цртани на yоутубе, па да му излети богати размажени политичар у спонзорисаном огласу у сред цртаћа да објасни колико је важан. А, ипак, можда није ни вама…“

 

Извор: SrbijaDanas.com