Издвајамо Србија

СВАКА ЧАСТ СРБЕНДО! МИЛАН ЗУРОВАЦ поклонио 41 божићну печеницу најсиромашнијим суграђанима (ВИДЕО)

loading...

Власник Фарме „Лука“ Милан Зуровац поклонио је данас божићне печенице за 41 социјално најугроженију породицу из општина Невесиње и Билећа. Тиме је испунио обећање од прошле године када је истим поводом даровао 22 породице.За несвакидашњу хуману акцију одлучио се због жеље да и његови најсиромашнији суграђани осјете радост божићних празника.

– Бог ми је подарио да могу помоћи и ја то од срца чиним – истакао је Зуровац најавивши да ће и наредних година организовати сличне акције.

Хумани чин је благословио свештеник Алекса Зубац. Он је похвалио домаћина  на добром дјелу истакавши његову велику вољу и љубав према Богу и својим суграђанима.

Начелник општине Миленко Авдаловић  за гест Милана Зуровца је рекао да је израз најљепшег хришћанског милосрђа. Он је позвао и друге људе добре воље да слиједе његов примјер и покажу солидарност посебно у вријеме божићних празника.

Зуровац је испред своје породичне куће уприличио послужење, а  да све буде у  празничном духу  побринуо се народни гуслар Жарко Иванишевић.

Погледајте како је његов хумани гест изгледао прошле године

 

Извор: Радио Невесиње/Србија јавља

Loading...
loading...
loading...