Здравље Издвајамо

ТЕСТИРА СЕ У ТАЈНОСТИ ЈОШ ОД 1970.: Биљка која УНИШТАВА РАК, 10.000 пута јаче од хемотерапије!

Биљци гравиола приписују се чудесне способности оздрављења. Ова биљка, која 10.000 пута јаче од хемотерапије уништава ћелије рака без икаквих нуспојава могла би послужити многима у лечењу малигних обољења.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Многа истраживања која се раде у тајности још од 1970-тих година су показала да ова биљка успешно убија ћелије канцера и то 10.000 пута успешније од обичне хемотерапије и лека Адриамyцин.

Биљци гравиола (аннона мурицата) се приписују чудесне способности оздрављења. Ова биљка могла би послужити многима у лечењу малигних обољења али је утицај фармацеутских компанија толико велики да се тек недавно почело озбиљније говорити о овој биљци.

Гравиола расте у Мексику, Колумбији, Перуу, Венецуели, на Карибима, али исто у земљама подсахарске Африке и југосточне Азије. Одговарају јој подручја високе влаге и релативно топле зиме (не мање од 5 степени Целзијуса). Стабло гравиоле није велико, али је зато цела биљка искористива. Управо зато је јужноамерички индијанци користе читаву: кору, лишће, корен,семе и плод – и то за лечење многих болести као што су астма, артритис, проблеми са јетром и болести срца. Слаткастог је окуса, а подсећа на комбинацију ананаса и јагоде.

Лек за многе болести

Највише пажње ова биљка је привукла управо у лечењу рака. Многа истраживања су показала да она лечи различите врсте тумора а осим тога помаже и код бактеријских и гљивичних инфекција, снижава крвни притисак, лечи астму, артритис, помаже код депресије, стреса и нервних поремећаја…

Истраживања која су рађена на овој чудесној биљци су показала да:

– уништава ћелије рака потпуно природно и сигурно, и не узрокује екстремне мучнине, губитак тежине и косе; екстракт из ове биљке убија малигне станице 12 врста рака

– тело постаје јаче и здравије кроз ток лечења

– штити имуни систем и јача га, захваљујући томе помаже у борби против смртносних инфекција

– будући да помаже код депресије и стреса помаже у борби код болести и у побољшању погледа на живот, враћа духовну снагу

Обмане око гравиоле

Тежње фармацеутских компанија да патентирају и материјализују ову биљку су заустављење јер је немогуће патентирати природни састојак или биљку. Чак је немогуће произвести ни ГМО биљку која ће бити налик изворној гравиоли.

Управо зато, због страха од губитка профита конвенционалним лечењем и немогућношћу профита изворном биљком прича о гравиоли је заташкана. Иако сазнања о ефикасности примене ове биљке у лечењу канцера постоје још од 70-тих година, на њих се нико не осврће. Последње запажено истраживање, које је учинио Католички универзитет у Јужној Кореји указује да гравиола селективно убија ћелије рака, док здраве станице оставља по страни.

Извор: Дневне.рс