Издвајамо Србија

Хорор у Обреновцу: Мигранти покушали да отму бебу?!

У уторак, у касним поподневним сатима, у Немањиној улици у Обреновцу десио се први велики инцидент откад су пре неколико дана у напуштену касарну у овом граду смештени мигранти, који су претходних недеља боравили у срушеним зградама и хангарима у центру Београда.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Брзином муње на друштвеним мрежама дељена је објава једног Обреновчанина који је алармирао јавност после покушаја отмице бебе у колицима, а коју су, према његовим речима, покушали да отму гости града који је пре нешто више од две године практично разорен у хиљадугодишњим поплавама, како је то говорио председник Владе Републике Србије.

– Драги грађани, драги председниче Мирославе Чучковићу, пре сат времена у Немањиној улици мигранти су покушали да отму колица са бебом жени у присуству још два мала детета. Игром случаја та жена је моја сестра, а деца су моја. И сад ја вас питам шта да нисмо успели да их спречимо – написао је на свом Фејсбук профилу Предраг Велимировић, ујак бебе и отац деце која су такође била угрожена.

У намери да дођемо да званичне изјаве позвали смо Предрага, али њему је био искључен телефон пошто је био у полицијској станици уз своју сестру која је давала изјаву, што је током ноћи потврдио новом објавом на популарној друштвеној мрежи.

– Тренутно се налазимо у полицијској станици Обреновац, заједно са председником општине Мирославом Чучковићем, где моја сестра даје исказ за тужиластво како би се овај немили догађај решио и како убудуће наши суграђани не би имали сличне проблеме.

Извор: A.Milosavljevic-Vestionline.com