Издвајамо Србија

НЕМА ПОДОБНИЈЕГ ОД „МИСТЕР ВАЗДУХОПЛОВА“: Бабић нови директор аеродрома „Никола Тесла“!

Фото: Јутјуб

Бивши шеф посланичке групе СНС Зоран Бабић, требало би да буде постављен на чело аеродрома „Никола Тесла“, док би садашњи директор тог предузећа Саша Влаисављевић преузети „Коридоре Србије“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Курир“ ова сазнања ослања на свој извор који наводи да би Бабић и Влаисављевић ускоро требало да преузму своје нове функције.

„Влаисављевић је успешно водио Аеродром ‘Никола Тесла’, а на челу ‘Коридора’ потребан је управо један такав човек. Зато је избор пао на њега, мада је ту било још неких предлога. Што се тиче Бабића, кога већ виде као његовог наследника, за многе је то изненађење. Зато Бабићу неће бити лако да настави тамо где је Влаисављевић стао. Поред тога, он није никада водио тако велик систем, па ћемо видети како ће се снаћи“, наводи извор овог дневног листа.

Новинари нису успели да добију коментар Бабића на ове наводе, док је Влаисављевић остао недоступан, а према незваничним сазнањима, тренутно користи слободне дане и више се неће враћати у фотељу Аеродрома.

Пре политичке каријере Бабић је углавном радио по локалним фирмама у Врњачкој Бањи и околини. Свој узлет доживео је преласком из радикала у напредњаке. Ипак, у јавности је највише упамћен по изјавама које је давао док је био шеф посланичке групе напредњака. Свакако, најпознатији је његов говор у коме је неколико пута помињао летелицу – ваздуплохов.

Са друге стране, Влаисављевић је на челу Аеродрома „Никола Тесла“ од августа 2014. године, а пре тога је био директор „Јат ервејза“. Обављао је функцију помоћника градоначелника, а једно време је био и у врху Привредне коморе Србије.

 

Извор: Курир