Издвајамо Србија

ПОПОВИЋ: Русија никад моћнија, треба прекинути примену Бриселског споразума и окренути се Русији!

Фото: Јутјуб

Курир је открио оно о чему ћуте европски и светски медији, а то је да српски народ на Косову и Метохији живи у константном страху за своју безбедност – рекао је за Курир Ненад Поповић, Председник Српске народне партије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– То је живот у гету какав не постоји нигде у данашњој Европи.

Поручујем Тачију и осталим шиптарским терористима да српски народ неће дозволити да му се догоди нови погром на Косову и Метохији као сто се догодио у марту 2004. године – рекао је Поповић.

Он је истакао да присуство званичне Србије на КиМ мора да буде веће и уочлјивије, јер је то једини гарант безбедности Срба у јужној покрајини.

– Морамо да очувамо насе институције на Косову и Метохији, да пружимо сву могућу подршку у средствима и логистици, као и да држимо отворене све телекомуникационе и путне канале који нам обезбеђују сталну везу са нашим сународницима на КиМ.

– Мењају се односи у светској политици, Русија је никад моћнија, уверен сам да долазе болји дани за Србију и српски народ на КиМ.

У овом тренутку је најважније да прекинемо примену Бриселског споразума који корак по корак укида присуство и суверенитет Републике Србије у њеној јужној покрајини – рекао је Поповић.

Извор: Вестинет.рс