Издвајамо Спорт

ДА ЛИ ЈЕ ОВАЈ ЧОВЕК НОРМАЛАН? Погледајте невиђену отимачину! (ВИДЕО)

Словенац је контроверзном одлуком у последњем минуту продужетка вероватно одредио коначан исход

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Словеначки арбитар Дамир Јавор је и раније био разлог жалби и притужби од стране Црвене звезде због неких спорних одлука у Јадранској и Евролиги, али после вечерашњег меча са Олимпијакосом, Јавор се баш потрудио да црвено-белима и њиховим симпатизерима стане на жуљ.

Јаворова контроверзна одлука 21 секунд пре краја је била један од кључних момената меча који су одлучили победника. Имала је Звезда раније победу у џепу, али је дозволила да јој се „браћа“ измигоље, да би потом у кључним моментима била саплетена преиначеном одлуком словеначког судије.

Шта се збило?

На 21 секунд пре краја, Гудурић је кренуо према кошу Олимпијакоса. Напао је Аграваниса, лопта му је испала и успут закачила грчког кошаркаша. Изгледало је да је аут за Звезду и да домаћин има још шест секунди за напад. То је и било досуђено.

Али, Јавор је после прегледаног снимка преиначио одлуку и доделио лопту Грцима који су кренули у последњи напад. Мада ни сам није био сигуран, после додатних консултација с помоћницима, Словенац је свирао лопту за госте.

https://youtu.be/a3fUuigyrZM

Извор: mozzartsport.com