Издвајамо Србија

ДВЕРИ: Вучић на рачун државе и осиромашеног народа штеди новац својим тајкунима – брату, куму и осталима

АЛЕКСАНДАР и да његову кампању плате грађани Врања и Србије. Вучићева дупла кампања је почела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

БУДУЋИ да тренутно на политичкој сцени Србије делују два Александра Вучића – Александар Вучић премијер Србије, и Александар Вучић кандидат за председника Србије – Српски покрет Двери поставља питање организаторима посете Александра Вучића Врању: који је од њих двојице посетио Врање?

Ако је у питању Александар Вучић премијер Србије, дотични је злоупотребио своју функцију и запоставио озбиљан посао који му је поверила Народна Скупштина, како би обилазио Србију и говорио на митинзима кандидата за председника Александра Вучића.

Ако је у питању Александар Вучић кандидат за председника Србије, с којим правом се све јавне установе и друштвене фирме стављају у службу предизборне кампање једног председничког кандидата? Да ли ће и други председнички кандидати приликом посете Врању моћи да рачунају на то да ће сви запослени у јавном сектору чистити град, да ће се крпити рупе на улицама, да ће радници Јумка и других јавних предузећа добити слободан дан и бити одвођени на митинг? Да ли ћемо добити могућност да на табли, на улазу у град, уместо добродошлице у наш град свим путницима, истакнемо добродошлицу само нашем кандидату?

Српски покрет Двери упутиће допис свим учесницима у дочеку Александра Вучића да на исти начин дочекају и нашег кандидата Бошка Обрадовића, како би се омогућио равноправан третман свим председничким кандидатима. Јавне установе и предузећа, као и јавне површине су, као што им и име каже – јавне, дакле нису прћија једне политичке странке и једног човека, већ власништво свих грађана Србије, па и оних којима је доста погубне политике коју Александар Вучић води већ 5 година.

Александар Вучић је изјавио да кампање опозиционих кандидата финансирају тајкуни. огромно богатство, уштеди новац и да његову кампању плате грађани Врања и Србије.

Вучићева дупла кампања је почела.

(саопштење Српског покрета Двери)