Занимљивости Издвајамо

ЈЕЗИВЕ ЗАВЕРЕ ДЕЈВИДА РОКФЕЛЕРА: Болешћу хтео да контролише свет, повезан са НАПАДОМ 11. СЕПТЕМБРА! (ВИДЕО)

Смрт Дејвида Рокфелера је била предвиђена. Сајт Деатхлист.нет који је предвидео 2016. године смрт 16 познатих особа  предвидео је и смрт  Рокфелера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хтео да болешћу контролише свет

Као и за остатак породице Рокфелер, и за Дејвида Рокфелера се везивале су се бројне теорије завере. Једна од најпознатијих је да је активно подржавао еугенику, као покушај да се болестима  контролише број становника на планети. Ту је за свог савезника наводно имао и Била Гејтса, коме је и упућена последња порука на твитер налогу Рокфелера.

Дејвид Рокфелер је био најстарији живи породице Рокфелер која доследно финансирао еугенику. Према писању медија фондација Рокфелер јавно признала да је финансирала пројекте за депопулацију становништва путем масовног вакцинисања, а које је садржавало токсичне додатке који узрокују неплодност и стерилитет код жена и мушкараца, и спонтане побачаје код жена.

Амерички новинар и истраживач Џуријан Месен наишао на извештај из 1968. године ове „хумане“ организације, који јасно доказује да је она финансирала истраживања, вакцине и могућности масовног кастрирања и стерилизације људи, што је требало да допринесе планској депопулацији становништва.

Према писању неких медија у том извештају се спомиње више метода помоћу којих би могла да се масовно прошири неплодност у свету. Овај извештај је јако битан јер је реч о породици Рокфелер чија фондација и дан данас финансира готово сваку нову вакцину која излази на тржиште.

Вирус зика је чедо Рокфелера

У склопу те теорије појављује се и недавно избијање вируса зика. Када је он почео да се шири појавиле су се  информације да је власник патента на вирус фондација „Рокфелер“.

https://youtu.be/E02tCUjPUTo

Тако су кренуле тврдње да тврдње да Рокфелери намерно шире вирус да би драстично смањили број становника на нашој планети. Вирус зика кошта 599 долара.

Владар света

Дејвид Рокфелер био је донатор, оснивач или укључен у формирање Савета за спољне послове, Трилатералне комисије, Билдерберг групе, Савета Америка, Азијског друштва, Светског економског форума… Његова бројна путовања приватним млазњаком обухватала су сусрете с Фиделом Кастром, Никитом Хрушчовом, Михаилом Горбачовом… Међу личне пријатеље убраја Ротшилдове, Хенрија Форда, породицу Далас, Хенрија Кисинџера, власницу Вашингтон поста.

Зеленашење, нагло богаћење и уцене

Како је писало у новинама 1911. године, изворни власници железнице управо су завршили полагање пруге. Они су хтели да граде терминале, али им је недостајало новца. Ту на сцену ступа велечасни Гејтс, човек који је управљао добротворним донацијама Рокфелерових. Гејтс тада објашњава власницима да је Џон Д. Рокфелер пратио изградње њихове железничке пруге и да ће им позајмити новац. Људи су прихватили зајам за 420.000 долара. Два месеца касније Рокфелер се претварао да морају новац да врате одмах због неке “финансијске срамоте” и морали су да му предају пругу.

Повезан са нападом у Њујорку

Према неким медијима био је повезан и са нападом на Светски трговински центар 2001. године. Чак се тврдило да је то предвидео у свом говору 1967. године

https://youtu.be/SFYMz8hlD8I

Деда му одликован орденом Светог Саве

Није непознато да је Џону Д. Рокфелеру је још 1915. године Србија доделила орден Светог Саве у знак захвалности за добротворне акције Фонда Рокфелер за борбу против болести у ратом погођеној земљи. Годину дана касније Фонд Рокфелер је објавио да милион долара додељује као помоћ ратом погођеним Србима, Пољацима, Црногорцима и Албанцима, што је у то време била највећа појединачна донација САД за помоћ Европи у ратно доба.

БИОГРАФИЈА

Дејвид Рокфелер  је био амерички банкар и један од најбогатијих људи на свету, према подацима часописа Форбс, вредност његове имовине је износила око 2 милијарде долара. Рођен је у Њујорку и најмлађи је од шест синова Џона Рокфелера јуниора , сина Џона Д. Рокфелера сениора, оснивача нафтне компаније Стандард Оил. Био је најстарији живи члан породице Рокфелер.
Дипломирао је на Харвард универзитету 1936 године, а радио је потом као секретар познатог градоначелника Њујорка – Лагуардие.
Пет месеци после Перл Харбура прикључио се војсци САД и служио је као аташе у Северној Африци и Француској. Рат је завршио у чину капетана.
Приступио је Чејс Нешнеал банци 1646, а већ 1952. је постао потпредседник Уједињене Чејс Мехетн банке. Био је специјализован за међународно банкарство. До 1969. је посао председник банке и пензионисао се 1981. године.Чејс Менхетн одавно се веже уз име породице Рокефелер, иако та породица никад није у власништву имала више од пет одсто њених акција. Али, Дејвид Рокефелер није био само обичан шеф те банке. Због њега су је у 70-им годинама 20. века прозвали и „Давидова банка“, а тад је иста банка раширила своје деловање и на међународном нивоу.
Следећи наслеђе свог деде бавио се филантропијом поготово у областима медицине, науке и образовања. Такође је помагао и културу а био је члан одбора Музеја модерне уметности у Њујорку
2008. дао је 100 милиона долара Харвард универзитету, што је највећа донација до тада.

 

Извор: Курир