Избори Издвајамо Србија

ОБРАДОВИЋ: Бићу председник свих Срба света!

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Свака породица биће законом заштићена, имаће бар један сигуран приход за достојанствен живот. Србија ће младим брачним паровима обезбедити најповољније стамбене кредите

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Србијом већ деценијама владају исти људи: политичари који мењају дресове и њихови другари и кумови – криминалци. Једини њихов интерес је лични интерес, проценти на изборима и пљачка народа. Србија је доведена до руба пропасти и зато се на овим изборима одлучује да ли ћемо и даље дозволити да нас пљачкају и понижавају или ће народ гласати за јединог кандидата који има програм да живимо као људи:

1. Зауставићу велику пљачку Србије, коју више од двадесет година спроводе страначки паразити у спрези са странцима и домаћим мафијашима. Донећемо закон о пореклу имовине свих политичара и тајкуна.

2. Економија ће бити у служби отварања нових радних места у домаћој производњи. Српски предузетник и пољопривредник долазе у први план. Смањићу порезе и доприносе.

3. Свака породица биће законом заштићена, имаће бар један сигуран приход за достојанствен живот. Србија ће младим брачним паровима обезбедити најповољније стамбене кредите.

4. Жене ће бити кључне у друштву, слободне да ускладе пословне каријере и мајчинство. Посебно ћу се бринути да жена на селу има равноправне услове да се оствари.
5. Вратићу отете пензије, сачуваћу имовину Фонда ПИО, нарочито бање и лечилишта, која неће бити распродата будзашто, него ће бити стављена у функцију.

6. Ојачаћу четири стуба државе: војску, полицију, здравство и просвету; они ће бити поштовани и вредновани са платама и опремом какву заслужују.

7. Српска земља, вода и јавна добра нису на продају. Србија ће бити еколошка оаза.

8. Квалитетно образовање и доступна здравствена нега биће гарантоване и бесплатне за све.

9. Косово и Метохија ће увек бити део државе Србије! Питање преговора о Косову и Метохији вратићемо у Уједињене нације, где имамо савезнике у Русији и Кини.

10. Ја сам против учлањења Србије у НАТО. Ми јесмо део Европе, али не желимо да будемо чланица ЕУ.

11. Сви Срби света, без обзира на то где живе, имаће наше држављанство и српски пасош.

12. Србија ће бити модерна и богата земља вредних и честитих људи, која ће чувати и промовисати српску културу, историју, традицију и ћирилицу.

Бићу председник свих Срба света – српски председник!

Извор:Курир.рс