Издвајамо Свет

„ПРОЦУРЕО“ видео који показује да је оборен ванземаљски шпијунски сателит стар 13.000 година (ВИДЕО)

Појавио се нови видео који наводно показује да је оборен сателит “Црни витез” – за који се каже да је ванземаљски шпијунски сателит у орбити око Земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Каже се да је сателит “Црни витез” ванземаљски посматрач постављен у орбиту око наше планете пре неких 13.000 година.

Иако га неки једноставно сматрају свемирским отпадом, постоје многи људи који се не слажу са тим и верују да је објекат, познат као сателит “Црни витез”, ванземаљски сателит који је постављен у орбиту око наше планете пре неких 13.000 година.

Од 1950-их година је овај загонетни објекат изазивао велико интересовање медија широм света, постајући један од свемирских објеката који се налазе око наше планете о којима се највише говорило.

Када је први пут откривен, то је изазвало много буке у вестима. САД и Совјетски Савез су показали посебан интерес за овај “неидентификовани свемирски објекат“.

Откако је откривен, овај сателит је заинтересовао земље као што је Шведска и ентузијасте широм света. Један од њих је Хам Радио оператер који је наводно декодирао низ сигнала добијених из НЛО сателита и протумачио их као звездану мапу центрирану на Епсилон Боотес звездани систем и да је Црни витез потекао из тог система пре 13.000 година.

Интерес за Црног витеза је стекао већу популарност када су “Ст. Лоуис Диспатцх” и “Тхе Сан Францисцо Еxаминер” објавили чланак о “сателиту“ 2. маја 1954. године. Тиме Магазине је такође писао о њему у чланку седмог марта 1960. године. Ево шта су рекли о томе.

Како наводи Тиме магазин: “Пре три недеље, наслови су најавили да је САД детектовала мистериозни “тамни“ сателит који лебди изнад на регуларној орбити. То је проузроковало нервозне хипотезе да би то могао бити сателит за надгледање који су лансирали Руси, што је довело до нелагодног осећаја да САД не зна шта им се дешава над главом. Али је прошле недеље Министарство одбране поносно најавило да је сателит идентификован. У питању је био део свемирске рушевине која припада залуталом сателиту Аир Форце Еxаминер“.

Осим тога, часопис Авиатион Wеек и Спаце Технологy су објавили причу која је разљутила Пентагон, који је покушавао да затаји ту информацију. Кратак чланак наводи:

“Страх Пентагона због посматрања два претходно непосматрана сателита који орбитирају око Земље је нестао идентификовањем тих сателита као природних а не вештачких. Доктор Линколн ЛаПаз, стручњак за ванземаљска тела са Универзитета у Њу Мексику је предводио овај пројекат. Један сателит орбитира на раздаљини од око 600 км док је друга путања удаљена 900 км од Земље. Пентагон је аутоматски помислио да су Руси победили САД у истраживањима свемира“.

Међутим, још увек има много сумњи у вези са овим објектом.

Многи скептици тврде – с правом – да сателит Црни витез није ниша друго него термално ћебе које плута около у свемиру, највероватније изгубљено током неких активности ван свемирске летелице, и да не постоји стваран радио сигнал који се емитује из њега.

Због великог интересовања медија пре више од 5 деценија, људи још увек имају сумње када је у питању Црни витез.

Занимљиво, Џери Рос, један од најискуснијих астронаута НАСА-е, открио је у интервјуу са новинаром Џејмсом Обрегом да он верује да је то заправо термално ћебе чији губитак је потврђен током активности ван свемирске летелице.

Међутим, постоје многи који се и даље не слажу, а недавно се појавио видео на интернету који има за циљ да докаже да је сателит Црни витез стваран – или је био – и да је недавно “оборен“.

Ове “радикалне“ тврдње долазе од YоуТубе корисника “СецуреТеам10”, који чврсто тврди да НАСА прикрива доказа о ванземаљцима.

Снимак на YоуТубе канал овог корисника приказује горећу белу светлост која се полако креће небом.

Човек који стоји иза имена “СецуреТеам10” тврди да је објекат који се види како гори у ствари сателит “Црни витез”.

“СецуреТеам10” објашњава: “Црни витез је био ванземаљска летелица постављена у Земљину орбити да надгледа човечанство. Орбитирао је око Земље током периода од 13.000 година, док није оборен јуче.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс