Издвајамо Свет

ЗАСТРАШУЈУЋА ИСТИНА КОЈА СЕ КРИЈЕ ОД НАС: Климатски инжењеринг је највећи напад на сваки облик живота, ево зашто..

Фото: Јутјуб

Климатски инжењеринг је највећи напад против сваког облика живота који је икада покренут од стране људске расе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Текуће катастрофалне последице глобалног атмосферског прскања и трансмисије радио фреквенције повезане са геоинжењеринг програмом су толико велике да је укупно разарање и смрт коју наносе немогуће квантификовати.

Многи смртоносни ефекти операција управљања соларним зрачењем су потпуно превидели, а епидемија недостатка витамина Д је у тој категорији.

Недостатак витамина Д је повезан са веома дугом и растућом листом људских дегенеративних обољења.

Дегенерације имуног система, поремећаји нервног система, рак, артритис, дијабетес, мултипла склероза, гојазност, кардиоваскуларна обољења, отказивање бубрега, па чак и поремећаји репродуктивног система, а листа се наставља и даље.

Парадокс је то да, иако наш организам производи витамин Д излагањем сунцу, ми смо сада изменили сунчеву светлост због светлости расутих честица које су заштитиле нашу атмосферу.

Не постоје студије које се баве овим питањем, јер је лудило климатског инжењеринга који је тренутно у току, званично оповргнуто.

Даље, пошто је Земљина заштитна атмосфера покидана због више аспеката климатског инжењеринга (прскање озона уништавајући честице и РФ загревање атмосфере), УВ зрачење ком смо сви сада изложени је на изузетно опасним нивоима што изложеност сунцу чини претњом по здравље.

Поред тога, изузетно високи УВ нивои заправо могу довести до тога да организам прекине производњу витамина Д.

12-минутни видео има веома важне и циљане податке који се директно односе на питање недостатка витамина Д и улогу климатског инжењеринга у овој једначини. Вредно је тога да издвојите време и погледате га.

Шта можемо учинити? Придружите се борби да разоткријемо и зауставимо климатски инжењеринг, ово је битка коју морамо добити.

 

Извор: Wебтрибуне.рс