Издвајамо Свет

ГЕЈТС УБЕЂУЈЕ ТРАМПА ДА СПРЕЧИ ИСТРАГУ О БЕЗБЕДНОСТИ ВАКЦИНА И ТВРДИ: Вакцине су безбедне, лично сам их проверио!

Фото: Јутјуб

Бил Гејтс се састао са председником Трампом у Белој кући у, последњем покушају да убеди председника да одустане од свог плана за независну истрагу о безбедности вакцина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На питање да ли је покренуо тему вакцина са председником Трампом, који је више пута позвао на независну истрагу о безбедности вакцина, Гејт је одговорио недвосмислено.

“Апсолутно!,“ рекао је Гејтс. “Оне су чуда и учиниле су велике ствари, а када добијемо нове, можемо учинити много тога.“

Са запањујућом охолошћу, Гејтс је чак признао да је рекао председнику да “нема потребе“ за независном истрагом о безбедности вакцина, јер их је он “погледао“ и оне су потпуно безбедне, извештавају амерички независни медији.

“Чуо сам да, када се Трамп видео са фармацеутским представницима, да је рекао да и даље размишља о вакцинама, али им није споменуо да сам му ја рекао да сам их погледао и да су биле потпуно безбедне и да не би требало да покрећемо било какве сумње по питању тога.“

Нису важна честа трагична искуства са вакцинама стотине хиљада Американаца. Није важна чињеница да милиони Американаца, укључујући и председника, верују да се независна истрага мора спровести. Ове чињенице нису важне јер Бил Гејтс најбогатији човек на свету и посвећени еугениста, каже да су вакцине “потпуно безбедне“ и ми “не би требало да покрећемо било какве сумње“ по питању тога.

Убрзо након Трампове изборне победе, Роберт Ф. Кенеди Јуниор је био окупиран новинарима док је излазио из Трамп куле у Њујорку. Трампу је рекао да размотри независну истрагу о безбедности вакцина.

У то време је Кенеди Јуниор рекао новинарима да би сврха истраге била да “се уверимо да имамо научни интегритет у процесу вакцина везано за њихову ефикасност и безбедност.“

Зашто су лобисти за вакцине, попут Гејтса, толико уплашени независном истрагом? Шта имају да сакрију? Ако је са вакцинама све онако како они тврде, независна истрага не би требало да их брине.

Можда је то због тога што је 2010. године, исте године када је Фондација Била и Мелинде Гејтс финансирала аустралијске научнике да пусте у свет ГМО комарце заражене бактеријом, Гејтс признао да жели да депопулише земљу што је главни циљ Илумината.

“Свет данас има 6,8 милијарди људи; а тај број је кренуо на око 9 милијарди,“ рекао је Гејтс током злогласне ТЕД Конференције 2010. године на коју се могло ући само са позивом. “Сада, ако обавимо заиста добар посао са новим вакцинама, здравственом заштитом, репродуктивним здрављем, можемо га спустити за можда 10 или 15 одсто.“

Сада ти бактеријом инфицирани ГМО комарци створени од стране Бил Гејтса 2010. године, стварају пустош у Америци – са целим светом у ризику, како показују подаци Светске здравствене организације – а Гејтс се још увек састаје са светским лидерима у покушају да их спречи у истрази његових вољених вакцина за смањење броја становника.

Остаје да се види да ли је Гејтс имао икакав утицај на председника Трампа.

 

Извор: Wебтрибуне.рс