Издвајамо Регион

НОВА ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА: Дрон дигао заставу „велике Албаније” изнад стадиона на којем су играли Шкупи и Вардар! (ВИДЕО)

МАКЕДОНСКА Шиптарија показала је и шта мисли држави у којој живи и да су Тиранска платформа и федерализација земље – тек пролазне станице ка „великој Албанији”.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На фудбалском дербију који је игран између екипа Шкупи и Вардар направили су провокацију са заставом „велике Албаније” какву су приредили на познатој утакмици репрезентација Србије и Албаније која је играна у Београду, у присуству председника влада две земље – Александра Вучића и Едија Раме.

„Велику Албанију” је и изнад стадиона „Чаир” – као и изнад стадиона ЈНА – понео дрон.

Ово је, наравно, била унапред припремљена провокација. Као и она у Београду.

У припреми провокација, по природи ствари, никада и нигде не учествују цели стадиони. Међутим, шиптарски део публике у Скопљу на појаву великоалбанске заставе је одушевљено одреаговао.

У тој реакцији био је садржан и однос према „Тиранској декларацији”, и према Македонији као држави. Јер, навијачи Шкупија су клицали „великој Албанији”.

Све је било по њиховој вољи. Представу им је покварио једино недовољно вешти оператер који је дозволио да се дрон превише приближи дрвећу, па се „велика Албанија” запетљала у гране једног скопског дрвета.

Мора да га је некада неки Македонац посадио…

 

Извор: Факти.орг