loading...
Издвајамо Србија

СТРАВИЧАН ЗЛОЧИН У БАРИЧУ – ПОБИО ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ ЗБОГ ИМАЊА, БРАТУ РЕКАО: “Све сам их побио, само ми к*рва умаче!”

loading...

Аустријски пензионер Божидар Д. (77) рано јутрос у селу Барич код Голупца кренуо је у крвави пир када је хицима из пиштоља ликвидирао свог сина Мирослава, супругу Раду и шурака Павла, а снају Горицу ранио. Потом је у дворишту цркве пуцао себи у главу. Како сазнајемо до стравичних убистава је дошло због свађе око имања са сином и његовом женом.

Како “Блиц” сазнаје Божидар Д. убио је сина, супругу и шурака, а ранио снају, због свађе око имања које није желео да препише свом сину, већ унуку Малиши.

Како кажу комшије, породична свађа око имања трајала је више од годину дана, а кулминирала је након што су се отац и син синоћ поново посвађали због сеоске утакмице.

Божидар се са сином Мирославом спорио годинама јер је имање у селу и кућу коју су на њему зидали желео да препише унуку Малиши који живи у Аустрији. Њему то нису дозвољавали ни Мирослав, нити супруга Мирослава, па је јутрос у породичној кући прво убио њих.

Он је тада тешко ранио и снају Горицу, међутим она је успела да побегне од бесног убице. Тренутно се налази у болници и како “Блиц” сазнаје оперисана је.

Након што је убио најближе чланове своје породице Божидар је кренуо 100 метара даље до куће свог шурака, и убио га у дворишту.

Са пушком у рукама, на улици је срео свог брата од ујака Радета и рекао му: “Све сам их побио, али курва ми је утекла. Идем да се убијем” и кренуо ка дворишту цркве. Неколико тренутака касније зачуо се последњи хитац који је испалио себи у главу.

Раде за “Блиц” каже да је у том тренутку помислио да ће брат пуцати и на њега.

– Мислио сам да ће убити и мене, али он је рекао да иде да убије себе… Чуо сам када је пиштољ у цркви опалио – узнемирено прича раде за “Блиц”.

Он додаје да је након пуцњаве видео крваву снајку Горицу. Он међутим додаје да је Божидар био добар човек, али да је био огорчен због породичног спора.

– Његова жена и он су се судили, хтела је да преведе кућу на себе и сина. Он је био добар човек, они нису – рекао је Раде.

Комшије кажу да су знали за породичну свађу која је трајала дуго, али да у то нико није желео да се меша.

 

Извор: Блиц.рс

Loading...
loading...
loading...