Издвајамо Регион

ХОРОР У ХРВАТСКОЈ: Монструм ЧЕКИЋЕМ ПРЕТУКАО ШТЕНЕ и живо га закопао, а онда се десило нешто неочекивано..

Вест о невиђеној свирепости стиже из Пожеге где је З. М. (77) покушао чекићем да убије своје шест месеци старо штене мешанца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај монструм, желећи да се реши пса најпре је штене претукао, а онда зверски почео да је удара по глави чекићем. Пас се од тешких повреда онесвестио, а старац га је мислећи да је мртав закопао у дворишту.

Међутим, несрећно штене се током ноћи освестило и шапицама некако успело да се откопа из гроба у којем је било живо закопано.

Иако га је власник умало убио и нанео му тешке повреде, верни пас му се вратио. Када је видео унакажено штене на прагу овај монструм га је одвео код ветеринара, али не да га спаси, већ да га еутаназира.

Полиција је обавештена о случају злостављања несрећне животиње, а против З. М. поднета је пријава. Он је у полицији не кајући се рекао да је пас његов и да може да ради са њим шта хоће!

Старцу прети затворска казна до годину дана због мучења несрећне животиње, ал хрватски судови у правилу показују невероватну благост према мучитељима животиња, па чак и код овако екстремних случајева, пише „24сата.хр“.

 

Извор: 24сата.хр