Издвајамо Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО ЧУВЕНОГ ПРОРОКА: Трамп постаје краљ илумината и изазваће III СВЕТСКИ РАТ 13.маја!

Хорацио Виљегас упозорио је и да ће лидер САД напасти Сирију, што се недавно и догодило, а предвидио је и да ће нови светски однос снага изазвати сукобе са смртоносним последицама

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Самоозвани „божји посланик“ Хорацио Виљегас познато је име у свету пророчанстава, а након што је предвидео победу Доналда Трампа на председничким изборима, овог пута има „посластицу“ – уверен је да зна кад ће започети Трећи светски рат! 

Прочитајте још: ОБЈАВА РАТА! САД УСВОЈИЛЕ ЗАКОН О КОНТРОЛИ РУСКИХ ЛУКА: Москва одговорила претњом, нећемо дозволити…

Верује да ће нуклеарни рат избити на 100. годишњицу указања Госпе Фатимске, односно 13. маја, јавља британски Мирор.

Виљегас је наводно предвидео да ће „милијардерски бизнисмен постати краљ илумината који ће изазвати Трећи светски рат“. 

– Оно што људи треба да знају је да ће рат трајати од 13. маја до 13. октобра, и да буду спремни на то. Чекају нас разарања, шокови и смрт – изјавио је Виљегас.

Још раније овај пророк упозорио је и да ће лидер САД напасти Сирију, што се и догодило недавно, нападом на ваздушну базу, а предвидео је и да ће светски однос снага довести Русију, Кину и Северну Кореју у глобални сукоб са смртоносним последицама.

Прочитајте још: ЗАР ЈЕ ОВО ДИКТАТОР? Гадафи је мучки убијен, а његова ПРОРОЧАНСТВА су се опет обистинила

– Велика, бесрамна и смела свађалица. Он ће бити изабран за гувернера војске. Биће неустрашив. Сломљени мост, град који се онесвестио од страха. Лажни трубач ће, прикривајући лудило, присилити Бизант да мења своје законе. Из Египта ће стићи човек који ће повући законе и променити новац – стоји у његовим стиховима који су такође повезани с победом Доналда Трампа на председничким изборима.

Осим Виљегаса, још је и легендарна Баба Ванга предвидела је нови светски поредак. Такође, предвидела је да ће Трећи светски рат избити након сукоба у земљама на Блиском истоку и доласка таласа миграната у Европу.  Ако им је веровати, Трећи светски рат куца на врата.

 

Извор: 24сата.хр/Информер.рс