Издвајамо Свет

ПРОЦУРЕЛИ ДОКУМЕНТИ УЗДРМАЛИ ФРАНЦУСКУ: Макрон постао председник под заштитом Ротшилда, ево шта се дешава…

Фото: Јутјуб

Једном Ротшилд банкар, увек Ротшилд банкар. Процурели су документи на интернету у уторак који откривају да је француски председнички кандидат Емануел Макрон лагао француском народу о својим финансијским пословима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Документи откривају да наводно чисти Макрон има тајне финансијске везе са злогласним финансијским институцијама које послују у пореским рајевима и можда су умешане у утају пореза.

Пре мање од месец дана, Макрон је тврдио бирачима да нема прикривену имовину нити тајне офшор рачуне.

Први документ је оперативни уговор сачињен 4. маја 2012. године да се формира “Ла Привиденце ЛЛЦ“ под правилником Невисовог друштва са ограниченом одговорношћу из 1995. године. Он носи Макроново име и потпис. Ла Провиденце је име Макронове бивше средње школе у Амиенсу, где је први пут упознао своју жену.

Одлука бившег банкара да отвори компанију у Невису, популарном карипском пореском рају, је сумњива сама по себи. Чињеница је Макрон лагао француски народ о овоме, чини га још сумњивијим.

Невисов Закон о поверљивим односима забрањује објављивање информација и гарантује тајност и приватност офшор ДОО у Невису. Информације о власницима компаније се не објављују нити су доступни јавности. Шта Макрон крије у овом пореском рају?

Други документ је писмо упућено Ла Провиденце Лтд. од Прве карипске међународне банке, што указује на пословни однос са Макроновим тајним ДОО. Форбес је известио 2013. године да је Прва карпска међународна банка кључни играч у утаји пореза глобалне елите.

Такође је именована и од стране Реутерс-а као играч у превари која се односи на ФИФА скандале 2015. године, након што се показало да је представник Банке лично примио чек од званичника ФИФА-е, а затим се вратио да га стави на рачун на Бахамима.

Макрон има много тога да објасни. Или би имао, ако би француски медији били довољно независни и храбри да објаве ове документе.

Противнички председнички кандидати су растерани корупцијским скандалима и оптужбама о финансијским злоупотребама које су изложене од стране француских мејнстрим медија.

Али медији неће дирати Макрона. Они га промовишу као искреног и поузданог. Сада, према речима извора ових процурелих докумената, може бити откривено да су медији покривали Макрона.

“Послао сам ово на стотинама француских новинара и сви су то прикрили,“ рекао је извор процурелих докумената. “Свако ко је само говорио о томе у Француској је затворен.“

Франсуски мејнстрим медији су саучесници у прикривању. Стотине француских новинара је видело ове документе. Неки кажу да су потврдили њихов легитимитет. Али нико се није усудио да их објави. Зашто? Јер је Макрон кандидат естаблишмента, подржан од стране власника корпоративних медија.

Француски народ је у опасности од упадања у највећу превару коју је елита извела. Ако изаберу наводно чистог Макрона, увешће на власт корумпирану марионету елите.

 

Извор: Wебтрибуне.рс