Издвајамо Свет

СКАНДАЛ! ЦЕО СВЕТ СЕ СМЕЈЕ ХРВАТСКОЈ ПРЕДСЕДНИЦИ: Набацивала се Трампу а он је ИСКУЛИРАО на састанку НАТО! (ВИДЕО)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председница Хрватске изазвала је велику пазњу домаћих и страних медија

Доналд Трамп данас је у Бруxеллесу суделовао и на кратком састанку представника земаља чланица НАТО-а. Прије састанка позирали на заједничкој фотографији, а хрватска предсједница Колинда Грабар-Китаровић стала је том приликом тик до Трампа.

 КОМШИЈЕ СА БАЛКАНА ПОБЕСНЕЛЕ НА ПУТИНА ПОСЛЕ ЊЕГОВОГ ОДГОВОРА: Ћирилица је настала у…

Први је то Трампов сусрет с европским челницима, с којима је раније често размењивао критике и увод у самит НАТО-а који почиње поподне. Нешто касније амерички је челник имао радни ручак с новим француским предсједником Еммануелом Макроном, преноси Хина.

РУСИ ОТКРИЛИ ЈЕЗИВЕ ЧИЊЕНИЦЕ О НАПАДУ У МАНЧЕСТЕРУ: Британске власти “увежбавале“ овај напад неколико недеља раније

На својем се Тwиттер профилу похвалила с неколико фотографија у друштву британске премијерке Тхересе Маy, америчкога предсједника Доналда Трампа, главнога тајника НАТО-а Јенса Столтенберга те других политичара, службеника и дужносника.

КО СЕ НЕ ЈАВИ У ВОЈСКУ ИДЕ НА РОБИЈУ: Ево шта се крије иза позива због којих је Србија у паници…

Осим суделовања на радној вечери шефова држава и влада, предсједница Грабар Китаровић присуствује и свечаном отворењу зграде новог сједишта НАТО-а те откривању двају споменика који се налазе испред нове зграде, спомен обиљежја „Берлинског зида“ и спомен обиљежја „Чланка 5. Сјеверноатлантског уговора“.

 

Извор:Тв Нова, дневно.хр