Издвајамо Спорт

КОМЕ СМЕТА ЈАКА ЗВЕЗДА? ОСИПА СЕ ШАМПИОНСКИ ТИМ А Ф-4 У БЕОГРАДУ: Ђорђевић води Јовића у Бајерн! (ВИДЕО)

Иако су га желели евролигаши…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Помињали су се Барселона, Химки, Фенербахче, Олимпијакос… Али на крају ће трку за аутограм Стефана Јовића истрчати Бајерн.

Тако тврди познати новинар Дејвид Пик, тако тврде и грчки медији позивајући се на изворе из Олимпијакоса који је одустао од свих покушаја јер је сазнао да Јовић иде у Бајерн. Наводи се и да је Саша Ђорђевић убедио репрезентативног плејмејкера да му се придружи у пројекту у Минхену и да одбије атрактивније понуде евролигаша. Добра сарадња коју Јовић и Ђорђевић имају у репрезентацији очигледно је била довољан аргумент да започну сарадњу и у клубу.

Јовић има још годину дана уговора са Црвеном звездом, али и откупну клаузулу од 160.000 евра што није никакав проблем за богати клуб из Минхена. Подсетимо да се Јовић опорављао од повреде баш у Минхену и да је вероватно тада и добио позив Бајерна.

Стефан Јовић је био покретачка снага Црвене Звезде у претходним сезонама а ово су неки од његових најбољих потеза

https://youtu.be/mVNrhbcl_I4

Србин неће бити једино појачање Бајерна на бековским позицијама. Према писању локалних медија у Баварској, стиже и Американац Брејдон Хобс из Улма. Њих двојица ће заменити Ника Џонсона и Друа Џонса.

 

Извор: mozzartsport.com / Србија јавља